Седмичен хороскоп за всички зодии

Астро-аспекти:

Сатурн във Водолей ще донесе нови и иновативни подходи към стари проблеми, социални реформи, които трябва да включват нестандартни и необичайни идеи.

На 30 март Марс преминава в знак Водолей

На 31 март Марс в съвпад със Сатурн (влияние от 25март до 8 април) – този аспект носи трудни и проблемни сценарии възникване на пречки и трудности, но ако проявите издръжливост и изобретателност, препятствията могат да бъдат отстранени и проблемът да бъде решен. Често тези енергии предизвикват раздразнителност, което води до конфликти. По това време човек може да срещне грубост, жестокост, натиск, злоупотреба с власт или опити за манипулация. Сега е опасно да се влиза в конфликт с началници. Увеличава се броят на произшествията, инцидентите, терористични актове и хулигански прояви. Пазете се от падане от високо, срутване, внимателно шофирайте.

На 3 април Венера преминава в знак Близнаци

На 4 април  Меркурий в съвпад с Нептун – мисленето на човек става по-малко логично и повече подвластно на емоциите. Появява се желание за поезия и красиво изложени мисли. Изящната словестност може да се прояви в любовно обяснение или в писането на лирични стихове. Също така този аспект ни настройва към изящните изкуства, към красотата. Доверявайте се повече на интуицията и вътрешния си глас.

На 4 април Венера е в тригон със Сатурн – благоприятства умиротворението, спокойните семейни занимания.

На 5 април Юпитер в съвпад с Плутон

Благоприятни дати за подстригване –  30, 31 (до 11:10ч) март; 1 (след 12:00ч), 2 (до 13:00ч), 3, 4, 5 април

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това е така наречената  „Луна без курс” или периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете го така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

30.03. 18:11 – 31.03. 14:44
02.04. 19:50 – 02.04. 21:27
03.03. 22:30 – 05.04. 00:20

Овен – И тази седмица сте в добра форма, боен дух, енергични и активни. Бъдете скромни и здравомислещи. В работата и деловите отношения бъдете гъвкави и действайте дипломатично. Някои от вас може да почувстват нужда да променят имиджа си. Това важи особено за жените. През втората половина на седмицата ще откриете нови приятни изживявания. Ако сте необвързани и сте редовно в интернет чрез форуми, сайтове за запознанства или социални мрежи, тогава там със сигурност ще срещнете интересни хора. Общуването с децата и близките ви хора значително ще ви накара да се почувствате по-добре.

Благоприятни дни- 30, 31.03; 03, 04.04.
Неблагоприятни дни- 01, 02.04.

Телец- Сериозните и методични усилия за постигане на целите ви определено ще ви доведат до успех. Прекрасно време за начинания, но резултатите ще дойдат по-късно. От вас се изискват не трудови подвизи, а спокойно изпълнение на отговорностите, акуратност и внимание към детайлите. Ако се занимавате с автотренинг, йога, медитация, четете молитви или мантри, ще се въведете в състояние на хармония, когато вътрешният свят е в мир с външния свят. Ще получите знак от съдбата, който трябва да разгадаете. Не пренебрегвайте грижите по вашето здраве.

Morkadis

Благоприятни дни- 01, 02, 05.04.
Неблагоприятни дни- 03, 04.04.

Близнаци – Тази седмица рутината ще затегне обръча си около вас и може да започнете да чувствате повишена нужда от нови ярки преживявания. Основният вътрешен мотив, който ще ви движи, е усещането за свобода. Ще ви бъдат чужди всякакви ограничения, всякакви формалности, но не нарушавайте установените правила, за да не изпаднете в неприятности. Ролята и значението на приятелите във вашия живот нараства. В края на седмицата ще настъпи период на стабилизация и хармония. Възможни са промени в личния живот, при това може да са неочаквани. Бъдете много предпазливи, пазете се от кражби и измами.

Благоприятни дни- 03, 04.04.
Неблагоприятни дни- 30, 31.03.

Рак – Прекрасно време, когато много от вашите решения ще постигнат целта ви лесно и без усилия. Търсете нови способи за решаване на проблемите, с които трябва да се борите. Външните обстоятелства ще ви помогнат.  Външният свят, чрез други хора или обстоятелства, ще ви предложи готови решения, а вие ще трябва само да решите дали да приемете или да откажете. Ако замисляте промени не се сдържайте, а ги предприемайте. Всяко обновление ще ви подейства сравнително добре. Свободните представители на знака могат неочаквано да се поддадат на силни и страстни чувства.

Благоприятни дни- 05.04.
Неблагоприятни дни- 01, 02.04.

Лъв – Вашите предприемачески и интелектуални способности се активират. Можете да стартирате проекти. Емоционалният подем и прилив на енергичност ще доведат до приповдигнатост в настроението. Подходящ момент за подобряване стила и методите на работа. Тази седмица може да отворят нови перспективни области за професионално израстване. Може би ще ви бъде предложено да отидете в командировка, за да обмените опит или можете успешно да положите изпити за повторно сертифициране. Внимателно подхождайте към любовните инициативи.

Благоприятни дни- 30, 31.03.
Неблагоприятни дни- 03, 04.04.

Дева – У мнозина ще се появи желание да реализират в живота свои идеи и планове. Самите външни обстоятелства ще ви подпомагат при изпълнение на вашите желания. Темата за личния живот може да остане на по-заден план. Препоръчва се да бъдете повече сдържани и предпазливи в общуването. Възможно е обостряне на хронични заболявания. Ще постъпите разумно, ако си отделите повече внимание на здравето, дори профилактично да е. Много е важно да поддържате оптимален режим в ежедневието. Това ще подобри вашия начин на живот и ще ви добави нови енергии.

Благоприятни дни- 01, 02.04.
Неблагоприятни дни- 30, 31.03.

Везни-  Тази седмица ще бъде свързана с творчески подем. Можете да се увлечете по някакъв проект (дело, работа, занимание) и да отделите цялото си свободно време за тази дейност. Успявате да си върнете вътрешната хармония. Ще се радвате на хубави дни и добро самочувствие. Можете да се заемете с подобрения във вашия живот или да вземете решения по важни въпроси. Това е чудесно време за помирение след кавги и за уреждане на семейните въпроси и отстраняване препятствията в любовта.

Благоприятни дни- 30, 31.03; 03, 04.04.
Неблагоприятни дни- 01, 02.04.

Скорпион- Тази седмица е подходяща за профилактика на здравето и оздравителни процедури. Собственото ви тяло активно ще ви помогне в това, чийто имунитет и енергия забележимо ще се засилят през този период. Ако имате сериозни хронични заболявания, тогава е време да се подложите на преглед и да започнете курс на лечение. Бъдете внимателни при сключване на сделки и финансови операции. Втората половина на седмицата ще донесе мир и спокойствие на вашето семейство. Препоръчва се да изхвърлите старите неща от дома и да почистите шкафовете от ненужен боклук, а в замяна да купите нещо по-модерно и практично.

Благоприятни дни- 01, 02, 05.04.
Неблагоприятни дни- 03, 04.04.

Стрелец- Нарастват вашата жизненост и енергичност. Тялото и духа ви ще бъдат в хармония, въпреки напрегнатото начало на седмицата. Проблемите ще възприемате стоически. Може би ще получите ценна информация, чрез която можете да разширите икономическите си връзки. Не забравяйте да завършите работата, която сте започнали. Като цяло, това е чудесно време за укрепване и стабилизиране на брачните отношения. Откриват се пред вас нови перспективи. Увеличава се вероятността от случайни запознанства.

Благоприятни дни- 03, 04.04.
Неблагоприятни дни- 30, 31.03.

Козирог– Основните теми на седмицата за Козирог могат да бъдат семейството и работата. Може да нямате време за почивка и забавление. За мнозина ще е характерно снижение на самочувствието, лесна раздразнителност и лошо настроение. Ще бъде намалена бдителността и концентрацията. Някои външни обстоятелства могат да ви накарат да преразгледате отношенията си с някого. Събитията от тази седмица ще помогнат  на необвързаните да видят нови перспективи в любовен план.

Благоприятни дни- 05.04.
Неблагоприятни дни- 01, 02.04.

Водолей– Трудните времена отминават. Практичност и задълбоченост в работата ще бъдат характерни за вас. Това е подходящ момент за тези, които могат да поемат рискове и да се възползват от момента. Избягвайте претоварването с работа, задачи, усилия през следващите дни. Грижете се по-добре за здравето си. Седмицата ще бъде приятна за повечето от вас. Можете спокойно да откриете сезона на любовните флиртове. Обмислете веднага тактиките и стратегиите. Бъдете умни и използвайте своите таланти.

Благоприятни дни- 30, 31.03.
Неблагоприятни дни- 03, 04.04.

Риби- Не забравяйте да намерите време и място, за да сте сами със себе си, да помислите внимателно за събитията, настъпили наскоро. Тази седмица е благоприятна за релакс и духовни практики в уединена среда. Някои от вас ще прибягнат до вземане на важни решения касаещи семейството, партньорските отношения, работата или реконструкция в дома. Свободните представители на знака ще имат шанс да се срещнат с нов партньор или да се създадат предпоставки за това.

Благоприятни дни- 01, 02.04.
Неблагоприятни дни- 30, 31.03

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.