Седмичен хороскоп от 27 февруари до 5 март

Астро-аспекти

На 2 март Венера съвпад с Юпитер

На 2 март Меркурий съвпад Сатурн

На 3 март Меркурий преминава в знак Риби

Луната през седмицата се движи през знаците – Близнаци, Рак и Лъв

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 28.02. (след 11:25ч); 3 (след 14:05ч), 4, 5 (до 16:12ч) март

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 28.02. (след 11:25ч); 3 (след 14:05ч), 4 (до 15:08ч), 5 (след 16:12ч) март

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

01.03. 03:08 – 01.03. 04:41
03.03. 16:23 – 03.03. 17:17

Овен – Събитията от началото на седмицата вероятно ще наложат промяна на плановете. Може да се сблъскате с лошо поведение от страна на вашите колеги. Ако е възможно ги игнорирайте. Може да почувствате, че сте дърпани в твърде много посоки едновременно. Ще можете да насочите усилия към осъществяване на отдавна планираното. Вероятно ще откриете и ново поле за изява. Имате ново ниво на увереност във всичките си начинания, но не се поддавайте на емоциите, чувствата могат да ви накарат да поемате ненужни рискове.

Благоприятни дни – 27, 28.02.; 04, 05.03.

Бъдете внимателни –01, 02.03.

Телец – Седмицата е натоварена за вас, тъй като аспектите ще повлияят повече на домашния живот и вътрешните ви чувства. Вие сте много чувствителни, когато става дума за приятели и семейство, а транзитите през тези дни изострят тази емоционална вълна. Енергията носи късмет във всяко ново начало, включително интервю за работа. Насочете своите усилия към постигане на целите си. Не се страхувайте от трудностите и препятствията, те само изглеждат големи. Нещата може да се развият по-добре, отколкото очаквате.

Благоприятни дни – 01, 02.03.

Morkadis

Бъдете внимателни – 04, 05.03.

Близнаци –  Времето за обновяване не е далеч, но преди това са необходими известни усилия. Влиянията са благоприятни, което подсказва, че с воля можете лесно да излезете от кризата. Огледайте се добре, около вас се случват интересни неща. Ще бъде страхотна седмица да внесете малко повече елементи в емоционалния си живот. Интуицията и чувствеността ще бъдат засилени. Това е идеалното време да изпуснете парата и да правите каквото искате! Вашата сила на съблазняване ще се увеличи дори без да го осъзнавате.

Благоприятни дни – 04, 05.03.

Бъдете внимателни –27, 28.02.

Рак – Ще бъдете ефективни в работата и внимателни към колективните проблеми. Въз основа на вашия опит, отидете към нови възможности.  Скоро твърдостта ви ще се стопи и ще можете да дадете свобода на творчеството си. Уран предизвиква голяма нужда от радикални промени, които трябва да бъдат добре обмислени. Обърнете повече внимание на личния си живот. Позицията на небесните тела носи истинска вяра и самочувствие, което е добра новина, когато става дума за нова вълнуваща връзка.

Благоприятни дни –27.02.; 05.03.

Бъдете внимателни – 01, 02.03.

Лъв – През седмицата ще имате нужда от цялото си благоразумие и сдържаност, тъй като тези качества могат по някакъв начин да смекчат вашата импулсивност. Ще имате да вършите много неща и всички неотложни. Въпреки това ще успеете да се справите. Много очарователни, ще печелите сърца и няма да се откажете да използвате чара си с радост, защото никой няма да ви устои. Планетите ви предлагат пътека от рози: едва ли можете да си представите по-сияйна перспектива от вашата.

Благоприятни дни – 27, 28.02.

Бъдете внимателни –04, 05.03.

Дева – Ситуацията е идеална за поддържане на форма и събиране на необходимата енергия за осъществяване на вашите проекти, подпомагайки бързия ритъм на вашите професионални дейности. Трябва да обмислите и рационализирате методите на вашата работа, като се опитайте да не губите излишна енергия в празно суетене. Но също така е важно да не се претоварвате. Тази седмица е желателно да отделите достатъчно време за общуване и нови запознанства. Звездният съпровод ви носи симпатии и подкрепа.

Благоприятни дни – 01, 02.03.

Бъдете внимателни –27, 28.02.

Везни – Седмицата обещава да бъде интензивна, в професионален план сте преизпълнени с амбиции, имате хиляди проекти в процес на планиране. Вашият инстинкт е в пълна изправност и трябва да събирате брилянтните си идеи. Ще имате само добри вълни от енергия, възползвайте се от тях. Голяма част от предишните проблеми ще бъдат преодолени. Няма да толерирате никакви ограничения. Щедрото небе ще гарантира щастливи резултати и вълнуващи срещи. В този момент нищо не изглежда невъзможно за вас. Следователно е време да заложите на многообещаващо бъдеще.

Благоприятни дни – 27, 28.02.; 04, 05.03.

Бъдете внимателни –01, 02.03.

Скорпион – Най-накрая виждате светлината в края на тунела, връщате си малко надежда и това ви се отразява добре. Приливът е във ваша полза, но бъдете предпазливи. Ще бъдете насърчени да се освободите от конкурентните си импулси, които подкопават вътрешния ви мир и увеличават стреса. Знаете, че вашето здраве е просто отражение на вашия вътрешен живот, така че изберете личностното си израстване пред това да се сравнявате с другите и ще се почувствате по-добре в дългосрочен план. Мъдростта е съюзник на вашето здраве! Общувайте колкото е възможно повече, създавайте нови запознанства.

Благоприятни дни – 01, 02.03.

Бъдете внимателни – 04, 05.03.

Стрелец – Размислите ви ще започнат да дават плод и ще е време да определите плановете си за бъдещето. Звездите ви дават нужната енергия и силно ви насърчават да реализирате своите многобройни и разнообразни проекти. Увлечени в пламенната си енергия, вие трябва да се опитате да вървите възможно най-спокойно към целите си, без да изразходвате резервите си или без да прибягвате до ограничения от здравия разум. Пътувайте, експериментирайте с живота, преодолявайте пределите на собствените си граници, научете се да чувствате и гледате на света по нов начин.

Благоприятни дни – 04, 05.03.

Бъдете внимателни –27, 28.02.

Козирог – Вашият основен актив е вашата креативност. Усилията се отплащат и вие изразявате себе си с повече лекота и комфорт. Тази седмица ще имате късмет в делата, в които трябва да проявите инициатива, настойчивост и решителност. Използвайки качества като такт и здрав разум, можете да постигнете наистина блестящи резултати. Откривате, че имате повече самочувствие, добра интуиция и по-голяма лекота на изразяване. Вземате мъдри решения, продължавайте в същия дух!

Благоприятни дни –27.02.; 05.03.

Бъдете внимателни – 01, 02.03.

Водолей – Седмицата ще бъде доста продуктивна. Възползвайте се от добрата конюнктура, за да живеете пълноценно. Попътният вятър на успеха раздува платната на скритите желания в обещаваща посока. Успокойте амбициите, обуздайте бойния дух. На фронта на отношенията, напрежението създава проблеми и създава скърцане със зъби с хората около вас, които трудно ще приемат вашето поведение. Вие не понасяте да вземат решения вместо вас и показвате голяма доза индивидуализъм.

Благоприятни дни – 27, 28.02.

Бъдете внимателни –04, 05.03.

Риби – Каквато и да е вашата мисия през тази седмица, ще се справите с нея. Благоприятно е не само да правите планове за бъдещето, но и лека-полека да започнете да ги осъществявате. Успехът ще изисква много усилия и време, но не се отказвайте, ако виждате ясна цел пред себе си. Добавете малко рационалност към своя плам и ще имате непобедимо устройство за постигане на вашите цели. Препоръчително е да пазите плановете и намеренията си в тайна. Хубаво е да не променяте нищо драстично и да не плувате срещу течението. Небето ще закриля искрените любови и ще даде тласък и цвят на емоционалния ви живот.

Благоприятни дни – 01, 02.03.

Бъдете внимателни –27, 28.02.

източник: novini.bg

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.