Седмичен хороскоп от 5 до 11 февруари

Астро-аспекти

На 5 февруари Меркурий влиза в знак Водолей

На 5 февруари Меркурий съвпад Плутон

На 7 февруари Венера тригон Уран

На 8 февруари Марс секстил Нептун

На 8 февруари Слънце квадрат Уран

На 10 февруари Новолуние във Водолей

На 10 февруари Меркурий квадратура Юпитер

Луната през седмицата се движи през знаците –  Стрелец, Козирог, Водолей и Риби

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 7, 9, 10, 11 февруари

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 6, 7, 10, 11 февруари

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

06.02. 07:07 – 06.02. 14:10
08.02. 09:54 – 08.02. 16:01
10.02. 01:00 – 10.02. 15:44

Овен- В началото на седмицата може да ви обхване лека неувереност. Въпреки това ще влагате доста усилия, за да постигнете целите си, но резултатите ще си остават твърде скромни. Други на ваше място биха се отказали, но не и вие. Въпреки трудните обстоятелства, продължавате да се стараете и да действате. Може да усетите някакъв дискомфорт в любовните си отношения. Ще осъзнаете, че връзката ви малко тъпче на едно място. Тези, които са свободни ще се освободят от някои страхове и предразсъдъци, които са имали и ще опитат късмета си.

Morkadis

Благоприятни дни- 5, 6

Неблагоприятни дни- 7, 8

Телец- Седмица ще е доста плодотворна за вас. За да постигнете целите и задачите си, ще трябва да поработите усилено през следващите дни. Бъдете дисциплинирани в работата и стриктно спазвайте плановете, които сте започнали. Честност, постоянство и упоритата работа ще бъдат ключът към новия успех. Избягвайте рискованите инвестиции. Може да се наложи да помогнете на приятели, оказали се в трудно положение заради собственото им лекомислие. Постепенно нещата ще се улегнат и нормализират. Интересни възможности за любов се отварят пред много от вас.

Благоприятни дни- 7, 8, 11

Неблагоприятни дни- 9, 10

Близнаци- През новата седмица ще се създадат отлични условия за планиране, за започване на нещо ново, при някои пътувания и командировки. Този период ще бъде във властта на леката и динамична енергия, така че ще се справите с изпълнението на най-трудните задачи и отговорности. Важно е да бъдете отзивчиви и по-малко натрапливи. Старайте се да не провокирате у другите негативни емоции, защото лесно отношенията ви могат да станат напрегнати с околните – не само с бизнес партньорите, но и с близките хора, включително членовете на семейството. В края на седмицата нещата ще започнат да се стабилизират.

Благоприятни дни- 9, 10

Неблагоприятни дни- 5, 6, 11

Рак-  Тази седмица може да е свързана за някои от вас с финансови загуби – вероятно неудачни инвестиции, намаление на заплащането, глоби и санкции или повече разходи. Емоциите ще бъдат нестабилни, настроението често ще е променливо. Не зацикляйте над проблемите си, защото това не помага да ги елиминирате. По-добре е да се опитате да намерите правилното решение. В областта на любовта ще трябва да имате много търпение, да действате с повече такт, да слушате повече, отколкото да говорите, така че да не се стига до големи конфликти.

Благоприятни дни- 11

Неблагоприятни дни- 7, 8

Лъв- Звездите ви съветват да се въздържате от ненужни контакти и активни действия в професионалната сфера. По-малко говорете, повече се отдайте на работата. Ограничете разходите. Някои рискуват да загубят внушителна сума пари, изкушени от примамливи и фалшиви оферти. Отношенията ви с най-близките хора около вас могат да пострадат поради намесата и влиянието на трети лица. Способността да вървите напред ще бъде от решаващо значение за вас. Можете да постигнете реализация на замислените идеи, проекти и дори е възможно да ви се изпълнени една мечта.

Благоприятни дни- 5, 6

Неблагоприятни дни- 9, 10

Дева– Нещата започват да се нареждат. На работното място може да има повече стрес и нерви. Не трябва да допускате кавги и конфликти. Седмицата е благоприятна за тези, които са сами. Трябва да работите над себе си, да се научите на търпение, да не предприемате прибързани действия, които пречат на постигането на успехите ви. Пред някои от вас ще се появят нови шансове, макар и само временни, за допълнителни източници на доход. Ще бъдете добре приети във всяка компания, ще имате възможности за нови запознанства и разширяване на социалните си контакти. Не са изключени обаче разочарования в личния живот.

Благоприятни дни- 7, 8

Неблагоприятни дни- 11

Везни- Астралната обстановка на новата седмица може да ви направи малко по-импулсивни и нервни. По-добре е да се отпуснете и да се оставите на потока на събитията. За щастие, много проблеми ще бъдат решени от само себе си и няма да изискват излишна енергия. В личния си живот може да се натъкнете на малки недоразумения или по-сериозни проблеми – мащаба им зависи от това до колко ще удържите предишните си обещания и от настоящето ви поведение. Възможни са обрати на събитията във ваша полза.

Благоприятни дни- 5, 6

Неблагоприятни дни- 7, 8

Скорпион– Някои преминават през доста сложен цикъл по въпросите на труда. От една страна не са доволни от работата, която вършат и биха искали да я сменят, от друга – не виждат възможности и условия да го направят. Настъпил е моментът да се вгледате в душевния си свят, да намерите покой и най-главното – да намерите себе си. Смело можете да правите планове за бъдещето – обстоятелствата ще работят във ваша полза и най-добрите ви идеи лесно могат да станат реалност. Жизненият ви потенциал е висок, но отдавайте нужното значение на добрата почивка.

Благоприятни дни- 7, 8, 11

Неблагоприятни дни- 9, 10

Стрелец- През новата седмица ще бъдете доста активни и дейни. Периодът ще е продуктивен за вас. Наоколо ви ще се вихрят много страсти, включително и вашите. Засилва се стремежът ви към саморазвитие. Възможно е да получите интересно предложение за сътрудничество, но трябва да сте добре осведомени по конкретните въпроси. Влиянието ви върху околните ще бъде изключително силно. Това можете да го използвате за своите цели, но го правете изключително умно и предпазливо. Ако сте упорити и отговорни, ще можете да постигнете доста добри резултати.

Благоприятни дни- 9, 10

Неблагоприятни дни- 5, 6, 11

Козирог- Благоприятна и ползотворна седмица стои пред вас. Преразгледайте целите си и се откажете от тези, които не са осъществими или морално остарели. Марс ви подтиква  към спокойна и методична работа. Способни сте да удивите партньора си с вашата душевна и материална щедрост. Много е важно да бъдете последователни в действията и да се борите със стереотипите. Приемайте проблемите философски, не се нервирайте и оставете всеки да прави това, което счита за правилно. Не се намесвайте в чуждите дела, за да не ви обвинят по-късно във всички смъртни грехове.

Благоприятни дни- 11

Неблагоприятни дни- 7, 8

Водолей- В началото на седмицата ще преобладава романтичното настроение при мнозина. Повече ще давате, отколкото ще получавате. Имате да обмислите някакво предложение. Понякога оставате в застой, но това не означава, че и делата ви стоят на едно място. Предстоят срещи, някои от тях остават тайни. Тези, които изпитват хазартна тръпка, нека да не се поддават на страстта си. Освен да се справяте със своите проблеми, ще трябва да помагате и на проблемите на близки хора. Ако ви безпокоят личните отношения, времето е добро да се опитате да ги хармонизирате.

Благоприятни дни- 5, 6

Неблагоприятни дни- 9, 10

Риби- Съсредоточете се върху основните си проекти и задачи. Близките ви имат твърде много изисквания от вас чрез молби, граничещи понякога с претенции. Може да почувствате временно леко неразположение, влошаване на самочувствието и появяването на някои комплекси, което ще затрудни общуването с вас като цяло. Отнесете се сериозно и отговорно към въпросите за здравето си. В сферата на любовта обаче ще се нуждаете от повече самоувереност. Не се предавайте пред трудностите. Щастието е близо – просто трябва да протегнете ръка.

Благоприятни дни- 7, 8

Неблагоприятни дни- 11

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.