Астро: Ден, в който могат да настъпят промени и непредвидени събития

Луната е в знак Риби до 00:48ч на 20 декември

Когато Луната се намира в знак Риби, всичко се покрива с мъглата на вълшебството. Засилва се мечтателността, привлича ни тайнственото и мистичното. Започва да отслабва способността за умствена концентрация, мисълта витае в облаците, а въображението от време на време се опитва да примами нашето съзнание в света на илюзиите, така че всякакви въпроси, изискващи конкретика, трудно ще намират своето въплъщение в действителността. По-подходящо е да се прекара времето в активна почивка или да се посвети на изкуството.

Уязвими са ходилата на краката. Да се намали употребата на течности, също на алкохол. Да се избягват по възможност лекарствата и да се внимава с тях. Трябва да се знае, че сега алкохолът, цигарите, лекарствата и наркотиците влияят по-силно от друг път.

Лунен календар: продължава 7 лунен ден до 12:33ч

Внимавайте с думите си, защото в седми лунен ден всяка дума, която кажете, може да се сбъдне. Ако не искате да си създавате неприятности, контролирайте даже мислите си. Създайте положителна атмосфера около себе си и се предпазвайте от негативност.

Това време се отличава с повишеното желание на човек да комуникира, да бъде изслушан и разбран. Всяка лъжа сега може да причини сериозни неприятности и проблеми. Не отправяйте клетви, не критикувайте, не ругайте. Лошите думи и действия имат разрушителна енергия. Не предизвиквайте и другите да изричат негативни думи срещу вас. Казвайте хубави и мили думи на вашите близки и на околните. Избягвайте спорове и други негативни действия.

Добър ден за всяко начинание. Можете да проявите малко физическа активност, но не претоварвайте тялото. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда.  Белите дробове, гърлото, гласовите връзки сега са най-уязвимото място, но всички заболявания, получени в този ден, бързо ще ви напуснат.

Можете да си направите хубав подарък – да си купите нещо, за което отдавна сте мечтали, нещо, което ще ви донесе удовлетворение.

Следва 8 лунен ден от 12:33ч на 19 декември до 12:54ч на 20 декември

8 лунен ден съответства на стихията на огъня и на преображението. Символ на деня е митичната птица Феникс, която изгаряйки, всеки път възкръсва от пепелта. Същото се случва и с човека, както на психическо, така и на клетъчно равнище.

Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Ден на промените. Време за втори шанс, второ дихание. Може да възродите старите си проекти. Ден за трансформация, алхимия и преображение. В този ден могат да възникнат нерешени и забравени проблеми, да напомнят за себе си стари дела, затова е важно бързо да умеете да отреагирвате. Не трябва да им оставяте време за развитие. За по-бавните хора времето е неблагоприятно, затова те трябва да проявят малко повече активност.

Нежелателно е да сте гневни и нервни в осмия лунен ден. Старайте се да не повишавате глас, да не се сърдите, да не обиждате. Не допускайте у вас да се появят негативни емоции. Необходимо е да запазите спокойствие и да приемате всичко с известна доза ирония.

Там където има много хора може да възникне емоционално напрежение.  Пълното уединение също не се приветства. Добре е да се прекара денят в тесен кръг от близки, приятели, хора със сходни разбирания. Тук едва ли ще срещнете провокации.

Заболявания започнали в този ден може да се окажат много опасни. Често става грешка с диагнозите. Може да се проведе гладуване, да се направи изчистване на стомаха и червата. Добре  е да се очистите от всичко, което ви тегли назад: тялото – от отрови, дома от ненужни и стари вещи. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.

Не се препоръчва нито секс, нито подстригване в 8 лунен ден.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.