Секретни карти на Хитлер разкриват държава под земята

1

Много митове на различни народи разказват сходни неща – в недрата на земята се крие неизвестна високо развита цивилизация, която от време на време излиза на повърхността с невероятни апарати. В различните точки на планетата тя е наричана с различни имена. Тибетците, например, я наричали Агарта.

След създаването на националните държави от съвременен тип първа Германия в лицето на нацистите тръгва по следните на подземния свят и невероятните технологии, които крие. Секретни документи, които бяха разкрити наскоро показват, че лидерът на Третия райх Адолф Хитлер е пратил няколко експедиции на Юг и на Север. Една от тях обаче започва създаването на няколко тайни бази в Ной Швабенланд, Антарктика. Открили ли са нещо немските изследователи, че са решили да се локализират в района засега остава загадка .

Проходи

Свръх-секретна карта, принадлежаща на Третия Райх, показва изумителни неща. Тя съдържа изображения на тайни проходи, които са били използвани от немските подводници, водещи до мистериозни подземни региони. Друго документално свидетелство изобразява напълно завършен земен глобус в разгъвка, обрисуващ двете полукълба и мистериозното царство Агарта.

Архивите говорят

Идеята, че планетата ни е куха и, че може да се влезе вътре в нея през Южния или през Северния полюс, а там процъфтяват тайни отцепнически цивилизации, е подхранвала въображението на хората през вековете. Тези разсекретени материали със сигурност ще налеят още масло в огъня към вече съществуващите твърдения. Мнозина изследователи твърдят, че този свят е бил държан в тайна от посветни шамани. След Втората световна война голямата тайна е продължила да се пази от от световни лидери и посветени правителства.

Нова светлина върху разгадаването на мистерията хвърля и писмото, писано от Карл Унгер, който е бил на борда на немската подводница „U-209”, командвана от Хайнрих Бродда. В него той пише, че екипажът е достигнал вътрешността на Земята. Няколко от членовете на експедицията толкова им е харесал как е утроен животът в подземната държава, че въобще „не считат за нужно да се връщат обратно“.

Инструкции

Официалните нацистки инструкции за достигането на Агарта се съдържат в едно хвърчащо листче, изпаднало случайно от засекретена прашна папка с документи. Въпреки че имало неугледен и доста телеграфен вид, документът съдържа 9 много точни инструкции към екипажите на бъдещите кораби да достигат до втората земя. Координатите, които тепърва трябва да е проучват дали са верни гласят следното: „Агарта се намира на 64 градуса източна ширина и 1 градус южна дължина, входът е в скала на дълбочина 400 м“.

Втората земя е описана не в една и две приказки. Дори в нашия фолклор присъства легендата за подземни същества, които излизат и взимат по първи петли най-хубавата девойка в селото. В древната гръцка митология богът-пазител на подземното царство се наричал Хадес.

инфо: pik.bg

Вижте още:

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

5 коментара
  1. Анонимен 7 години ago
  2. Анонимен 7 години ago
  3. Анонимен 7 години ago
    • Любомир 4 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.