Селото на прокълнатите: Странна болест мори жители на Казахстан

1

Наричат го селото на прокълнатите. В местните легенди става все по-популярно. А причината за печалната слава на едно от селищата в Казахстан е странната болест, която мори жителите му.

Стара мина за уранова руда е разрушена и се смята, че радиацията излъчват от района е поразила селото. Според местните власти е напълно възможно точно това да се случва и там. Има обаче и други теории.

За първи път вълната от сънна болест поразява селото на прокълнатите преди 4 години. Над 160 човека са засегнати. Те изпадат в сънливо състояние, не могат да говорят, не могат да се хранят и получават ужасни халюцинации.

Деца виждат чудовища, а майка се кълне, че след като е поразена от сънната болест виждала детето си с няколко очи на главата. Друга пък твърдяла, че е посетена от демони. А трета разказва за странни същества, които излизали от стените и вървели към нея.


След преминаването на сънната болест, жителите се изправили пред нов проблем–потентността на мъжете. Оказало се, че мъжете развиват ненаситен апетит към нежния пол и лекарите в отделението често ставали свидетели на скандални ситуации.

Една от медицинските сестри разказва за следния случай: „Имахме пациент, който едва успя да се справи със сънната болест, но след като я пребори разви ненаситност към жена си. Не можеше да ходи, да се храни нормално, но просто не можеше да се сдържи и се нахвърляше на жена си постоянно.“

Уплашени от случващото се тук, жителите бягат от селото на прокълнатите. Голяма част от тях научили за урановата мина, която вероятно е виновна за болестта и искат да напуснат района, възможно най-бързо.

Други обаче държат да останат там и да продължат да водят същия начин на живот въпреки кризата. Трети смятат, че всичко е един принудителен опит да бъдат изселени, тъй като предприемачи искат да отворят златна мина там и вече са започнали с проучванията в района.

инфо: razkritia.com

Вижте още:

НАЙ-УЖАСЯВАЩИТЕ ФИЛМИ, ВЗЕТИ ОТ ЖИВОТА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.