Скрити послания: Оглеждайте се, ангелите ни дават знаци!

15

Могат да имат различни порявления, фраза, чута от песен, повтаряще се ситуация, сън или числа

Когато помолим ангелите за помощ, те винаги отговарят или дори се намесват пряко. Светлите небесни създания се появяват край нас по различни начини. Някои хора усещат присъствието им, други ги сънуват, трети ги откриват в случайни срещи или дори чуват гласовете им.

Ангелите ни пазят, помагат в трудни моменти, носят ни щастие и късмет, но най-често ни дават духовни напътствия. Тяхната помощ и закрила могат имат различни проявления – фраза, чута от песен, повтаряща се ситуация или сън.

Редно е да обръщате внимание на тези знаци, защото най-вероятно са решение за нещо, което ви терзае.

Вслушвайте се в скритите послания на случайния късмет. Ангелът-хранител непрекъснато ви дава знаци, чрез които иска да ви помогне да откриете верния път в живота.

Едни от най-честите символи, които ангелите ни изпращат са числата. Често се случва хората да забелязват една и съща поредица от числа и да се питат „Какво означава това?“.

В книгата си „Ангелски числа“ Дорийн Върчу дава пример, че числото 101 носи вибрация за ново начало. Ако търсите изобилие, оглеждайте се за 8.

С други думи – ангелите ви наблюдават и колкото по-оптимистично гледате на това, толкова повече положителни неща ще получавате.

инфо: standartnews.com

Вижте още: 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.