Слава Севрюкова: Българите в чужбина да се приберат до 2028 г.

Кажете на близките си в чужбина да се приберат до 2028 година, защото след това ще е много трудно, съветва известната българска пророчица Слава Севрюкова, цитирана в книга от 2014 година – Слава Севрюкоа – оракулът на България.

Севрюкова предрича големи катаклизми и тежки събития, които ще обхванат целия свят. Това ще са бурни климатични промени, случващи се на етапи. Гадателката обаче ни вдъхва и лъч надежда, че след драматичните бедствия ще настъпи ново време, в което водещо ще е духовното при човека и бъдещето ще е по-светло. Тя посочва като знаков периодът между 2025 и 2030 година.

Според гадателката от Нова Загора планетата ще се промени много. Във водата ще се издигне суша, а водата ще покрие части от доскорошната суша. Ще имат късмет тези, които живеят по високите места. България е сред тях, защото тук има повече планини и ще пострада по-малко от тежките катаклизми.

И най-тежките времена ще успеем да се справим, защото Господ ни обича. Неслучайно на територията на България са родени мъдри учители и духовни водачи като Петър Дънов.

Не трябва да губим вяра и надежда. Когато изглежда, че нещата отиват съвсем на зле, ще настъпи промяна. И това ще се случи, преди да е напълно късно. Въпреки всички опасности пред страната, ще успеем да се съхраним.

Не се тревожете, българският народ не ще бъде изтрит от лицето на Земята! Трудностите ни правят само още по-силни. Богоизбран народ сме. След кризите ще укрепнем, категорична е Слава Севрюкова.

Независимо от трудностите човешкият род няма да загине, а хората, които оцелеят, ще са по-мъдри, добри и като преродени. Трудните изпитания ще ни направят по-човечни и милосърдни. Ще забравим за алчността и зверствата.

Хармония ще възцари след всички бедствия. След мрака ще изгрее слънце и ще настъпи обединение на народите.

Дори и в най-тежките изпитания няма да се затрие българското племе, дори и територията на България да оредее. Някои народи ще изчезнат, но това не се отнася за нас. Докато на планетата има хора, и ние ще сме тук. И онези, които дойдат, ще се наричат българи, пророкува Севрюкова.

източник: sanovnik.bg

Вижте още:

Племенницата на Ванга: Тя беше отровена, не умря от рак

Предсказанията на Петър Дънов и Слава Севрюкова за Третата световна война

Слава Севрюкова: Гагарин не е първият космонавт!

Какво разкрива Слава Севрюкова за отвъдното?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.