Слънчево затъмнение във Водолей! Идва време за големи промени

затъмнение

На 15 февруари от 23.05 часа настъпва частично слънчево затъмнение във Водолей, което ще е съчетано с Новолуние в същия знак. В астрологията тази конфигурация предразполага към големи и внезапни промени.

Близо до Луната в деня на затъмнението ще се намират Слънцето и Меркурий, които се движат във Водолей. Това показва, че промените ще са свързани с нещо творческо и комуникация.

Любовта и приятелството ще са най-силно засегнатите теми в деня около затъмнението, а хората, които не са доволни от настоящето си положение в тези сфери, ще може да предприемат някакви промени.

Слънчевото затъмнение ще ни изправи пред сериозни избори, като ще се наложи да решаваме дали ще действаме по-рисковано в името на личното ни щастие или ще следваме обичайната рутина.

Следващите дни ще ви покажат ограниченията, с които живеете, но до този момент не сте забелязвали, както и какво правите по принуда. Ще имате възможност да промените положението.

Съвпадът между Слънцето и Луната във Водолей ни предразполага да поставим на преден план идеите си за бъдещето. Време е да се отървете от старите си навици и да потърсите по-изобретателни методи. Моментът е подходящ за ново начало, стига да сте достатъчно уверени.

При частичното слънчево затъмнение Луната ще се намира между Земята и Слънцето, като от земна гледна точка ще изглежда, че Луната хвърля сянка върху звездата в нашата планетна система.

Това положение е циклично и до него се стига на всеки 6 месеца. Средно през годината имаме по 2 слънчеви и 2 лунни затъмнения, но те не са видими от всичко точки на планетата.

Частичното слънчево затъмнение този четвъртък ще може да се наблюдава от южните части на Африка и западния бряг на Южна Америка.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Марс е като разбеснял се, носи скандали през февруари

Вижте как изглежда слънчево затъмнение от Космоса

Слънчевото затъмнение от август миналата година е раздвижило йоносферата

Уникални астрономически явления през 2018 година

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.