Старец оживя преди кремация

индиецИстинско чудо се случи и то малко преди да започне честването на коледните празници. Мъж от Индия, сметнат за покойник, се завърнал ненадейно от отвъдното броени минути преди да бъде кремиран, съобщава изданието Daily Mail. Мъжът оставил със смесени чувства близките си, които приели кончината му за факт и изпаднали в истински потрес, когато той се върнал в съзнание.

Предколедното чудо станало в дома на 72-годишния Дипак Сингх, който изпаднал в безсъзнание, но дошъл на себе си малко преди да бъде кремиран жив. Впечатляващата случка станала в град Бхилвар, намиращ се в северозападния индийски щат Раджастан. След като мъжът изгубил съзнание, неговите роднини веднага си помислили, че човекът е починал.


За това дори потвърдило и пристигналото медицинско лице. Когато състоянието на Дипак Сингх било повече от ясно, роднините на възрастния мъж решили, че е дошло време за приготвяне на кладата. По традиция ритуалът бил придружен и с песни. Точно този момент, изглежда, се оказал ключов. По думите на внука на Дипак Сингх дядо му внезапно се събудил от изпълненията и дори заел седнало положение.

Близките на „покойника” се втрещили, но побързали да помогнат на стареца да слезе от носилката. Дали на шега или не, той казва, че се надява те да изчакат, докато наистина умре, за да го изгорят.

Почти по същото време миналата година отново се случи чудо, но не с човек, а с животно. Хора от цял свят не можаха да скрият удивлението си, след като научиха, че кученце, родило се мъртво, се е съживило 45 минути по-късно. Необичайното явление се случило в приют заживотни в щата Колорадо на Съединените американски щати.

Самите ветеринарни лекари, присъствали на чудото, също не могат да си обяснят как е възможно това, тъй като подобен шанс е нищожен. Въпреки това 45 минути след раждането привидно мъртвото пале започнало да скимти и да търси майка си.

Шансовете му за живот бяха минимални. Това на практика изглеждаше невъзможно, но кученцето наистина се оказа живо. Случилото се е същинско чудо, коментират специалистите.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още: 

ИНДИЕЦ ЖИВЕЕ БЕЗ ХРАНА И ВОДА 74 ГОДИНИ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.