Страховито ВИДЕО от сватба запечата нещо, от което ще ви настръхне кожата

В сайта Reddit, потребителят HubbleVision е публикувал видео и е разказал озадачаваща, страшна история. Камерата в зала за тържества, където работи колегата му, е запечатала нещо странно.

В един момент в стаята, почти едновременно, три врати от различни страни се отворили сами. Една вдясно и две в задната част на помещението.

Потребителят е отбелязал, че в този момент до вратите не е имало никой и те не се отварят автоматично, а ръчно. Също така, той е уточнил, че не може да става и дума за вятър.

Инцидентът не само е бил заснет от камера, но и гостите, дошли на сватбата, също са станали свидетели на мистериозната случка.

Но това не са всички странности, с които са се сблъсквали служителите. Според колежка на публикувалия видеото, година по-рано, тя е видяла от нищото да се появява малко момче, което изтичало през залата и я изплашила страшно.

So we have someone who worked here that said after a wedding she saw a little boy running across the room followed by chills. She doesn’t like talking about it. A year or so later this happened. As you can see the doors In front and at the top of the screen. Thoughts/questions? from r/Ghosts

източник: blitz.bg

Вижте още:

Камера за наблюдение в училище засне призрак (видео)

Стопани провериха ВИДЕОТО от охранителната си камера и онемяха от видяното

Камера улови зловещо безтелесно същество, тормозещо спящ мъж (видео)

Камерата на МКС заснела НЛО?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.