Съдбоносните години в живота на човек

Съдбоносни години определят как ще изживеем остатъка от живота си. Разберете кои са те!

Много хора смятат, че възрастта не е важна. Садгуру не е съгласен. Разбира се, не трябва постоянно да мислите за числата, но някои години са важни. Днес ще разберете на каква възраст започват специалните етапи от живота на човек.

Често хората казват, че изобщо не се чувстват на своята възраст. Не е изненадващо, че в тази фраза има лек когнитивен дисонанс. С други думи, възприемаме възрастта си като смесица от определени клишета и стереотипи. Всеки, който е лишен от такива пречки пред мисленето, изобщо не взема предвид възрастта, когато по някакъв начин характеризира себе си и другите.

Разбира се, важно е да запомните, че етапите от живота и нашето развитие не винаги ясно съответстват на цифрите в документите.

Човек, подобно на цвете, в продължение на 32 години се готви да цъфне, да се разкрие пред света. Ако сте направили всичко правилно: развивате се духовно, израствате емоционално и придобивате важни умения, тогава след 33-ия си рожден ден ще имате големи възможности пред себе си.

Може, обаче, да се случи обратното. В този случай често чуваме за криза на средната възраст. След като навършат 33 години, много хора изведнъж напълно губят всякакъв смисъл в живота. Такива хора не разбират какво се случва наоколо и как въобще са се докарали дотук. Защо е така?

Садгуру обяснява всичко това с факта, че на 33-годишна възраст в нас се затваря цикъл. Ако вътрешната енергия тече в правилната посока, всичко е наред. Но, ако през всички предишни години сте се занимавали само със самоунищожение, то след 33 години цялата система може внезапно да се срине.

На тази възраст траекторията на целия ви живот е определена. Чували сме прословутата фраза „както празнуваш Нова година, така ще я прекараш“. Тя може лесно да се преобразува в „Както посрещнете 33-ия си рожден ден, така ще прекарате живота си“. Много е важно до този момент да достигнете високо ниво на зрялост.

Втората съдбоносна възраст е 42 за мъжете и 46 за жените. За тези, които не са успели да подредят вътрешния си свят на 33-годишна възраст, имат възможност да поправят нещата малко по-късно. За съжаление, този етап не е толкова важен, колкото първият, но носи и огромно умствено бреме. На 60-годишна възраст също започва друг важен етап.

Помислете как живеете живота си сега?

Може би трябва да промените нещо. Да се отървете от токсичните хора, да започнете да слушате вътрешния си глас и да се грижите за физическото и психическото си развитие.

Много хора обичат да водят буен живот на младини – партита, алкохол и безсънни нощи. По-добре е да завършите този етап преди 33-годишната си възраст. В този случай ще имате възможност да живеете най-добрия си живот, пълен с радост и щастие.

Запомнете кои са тези съдбоносни години в живота на човек и дайте най-доброто от себе си!

източник: bukvarche.com

Morkadis

Вижте още:

Квантовата механика за живота след смъртта

Мисия в живота: 7 знака, че сте специален човек

Кои са кризисните периоди в живота на човек според астрологията

Влияе ли името върху бъдещето на човека?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.