Тайната на левитиращите камъни в Шивапур

2

Съществуват много версии за начина на построяване на пирамидите и други мегалитни съоръжения. Версиите с лебедки, механични и хидравлични приспособления издишат, докато идеята за работа с гравитацията на камъните обяснява това по забележителен начин.

Следи и работещи остатъци от тази технология са се съхранили и до днес, остава само да им се обърне внимание, да се изучат и усъвършенстват.

В Индия съществува интересно място – село Шивапур, разположено близо до град Пуна. В това село, недалече от местния храм, са разположени два камъка. Теглото на единия от тях е 55 килограма, на другия – 41. Ако до по-големия от тях се докоснат с пръсти 11 души, а до по-малкия – 9 души, и всички произнесат магична фраза по строго определен начин, двата камъка се издигат на височина около 2 метра и висят във въздуха около секунда така, сякаш не съществува гравитация.

Това явление е фиксирано многократно, учени от различни страни често ходят в Шивапур. Но научно обяснение на това чудо така и не е открито. Кой и кога е поставил тук камъните, не е известно, също както остава загадка и каква роля играе броят на хората – единадесет и девет.

В същото село Шивапур, в двора на местния храм, лежи още един интересен камък с тегло 62,5 килограма. По време на дневната молитва 11 монаси заобикалят камъка и започват да напяват името на светеца, в чиято чест е построен храмът. Когато в песнопенията на определена нота се достигне пик на звученето, молещите се издигат камъка само с по един пръст.

3

Когато спрат да пеят, монасите отскачат настрани и камъкът с грохот пада на земята.

Как работи това?

Както във всеки фокус, главното е скрито от очите на наблюдателя. В комплекса на храма или в съседство с него се намира мегалитен генератор, чиято работа се поддържа от служителите на култа. Тъй като пред очите на хората са само камъните, то се създава впечатлението, че хората преодоляват гравитацията без каквито и да било приспособления.

Да обърнем внимание на това, че ако до големия камък се докоснат с пръсти 11 души, а до по-малкия – 9, и всички заедно повтарят на строго определена нота магическата фраза, двата камъка се издигат на два метра и висят във въздуха около секунда, сякаш изобщо не съществува гравитация.

Дискът Сабу показва как с трите му лопатки и неговата форма може да се задейства енергията на еластичната акустична вълна за взаимодействие с вертикалната – гравитационна, компонента.

Вълновото енергийно взаимодействие с гравитационния фон на Вселената позволява с помощта на резонанса на физико-химичните свойства на О-Н на водата и Si-O на силиция да се получи допълнителна енергия в устройството.

В дадения случай числото 9 или 11 души създава условието за взаимодействие на еластичната акустична вълна с вертикалната – гравитационна – компонента, което позволява да се получи допълнителна енергия в камъка.

Създаването на мегалитна енергия започва с физико-химичните свойства на О-Н на водата. Тук можем да си спомним, че човек около 75% се състои от вода. Произнасянето на магическата фраза със строго определена нота създава условия за създаването на еластична акустична вълна на енергийния поток във физико-химичните свойства на О-Н на водата и последващото ѝ предаване във физико-химичните свойства на Si-O на силиция на камъка.

Morkadis

Затова докосването с пръсти отгоре към плоския цилиндричен камък и повтарянето на магическата фраза със строго определена нота създава условия за създаването на еластична акустична вълна на енергийния поток на ниво физико-химични свойства на Si-O на силиция с насрещния енергиен поток физико-химични свойства на ФХС Si-O на силиция на мегалитния генератор.

Формата и размерите на камъните са избрани, изхождайки от размерите на вълните, задействани в дадения процес. Насрещните потоци вълнова енергия на ниво ФХС Si-O на силиция създават ефект на отблъскване, подобен на взаимодействието на еднаквите полюси на магнита.

Извод

Левитацията на камъните в село Шивапур показва нагледно как в древността използването на мегалитната енергия е помагало да се строят пирамиди и други мегалитни съоръжения.

инфо: drevnite.com

Вижте още: 

УДИВИТЕЛНИ РИСУНКИ ВЪРХУ КАМЪНИ ПОКАЗВАТ, ЧЕ ЧОВЕКЪТ Е ЯЗДИЛ ДИНОЗАВРИ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.