Татуировки, носещи късмет

Смята се, че татуировките могат да променят характера на човек и съдбата му. Древните племена са рисували по телата си определени символи, защото са вярвали, че така изменят своето енергийно поле, защитават се от зли сили и привличат късмет.

Днес татуирането се е превърнало в модна тенденция и много хората не осъзнават колко ключова рокля може да е изиграе в живота им това украшение. За съжаление, татусите могат да повлияят на своите притежатели както положително, така и отрицателно.

Ако символиката на даден знак не бъде проучена и обмислена добре, има риск тя да причини беди на някого. Задължително трябва да се вземе предвид, че чрез рисунките по тялото се активират допълнителни енергийни канали, които след това трудно биха се контролирали.

Ето защо не бива да се татуират символи със злокобно и негативно значение.

В случай че търсите късмет и успехи, трябва да подберете татуировки, които са известни като магнит за благополучие.

Божур

3

Татусът, изобразяващ това красиво цвете, ще е от полза на тези, които търсят стабилни партньорски отношения и мечтаят за по-голям късмет в любовта.

Кристали

4

Ако се нуждаете от повече позитивна енергия, хармония и баланс, тази татуировка ще ви помогне да намерите покой.

Вода/вълни

5

Татус, изобразяващ вода, ще ви помогне да продължите напред и да оставите в миналото хората и събитията, които са вредни за вас.

Четирилистна детелина

Morkadis

6

Това е един от най-популярните талисмани. Всяко от листата е символ на нещо различно – вяра, любов, надежда и късмет.

Зарчета

7

Те символизират поемането на риск. Могат да ви подтикнат към по-бързо вземане на решения, ако сте прекалено плахи, неуверени и мудни.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Ако намерите някой от тези 10 предмета, късметът ви е в кърпа вързан!

Нямате късмет? Ето какво да промените у дома, за да имате благополучие

Могъществото на символите

Не приемайте като подарък тези 7 предмета! Могат да ви донесат лош късмет!

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.