Телескоп видя „невидими“ интелигентни обекти

1

От нова статия, публикувана в American Journal of Modern Physics, става ясно за невероятно откритие – наскоро създаден телескоп с вдлъбнати лещи е забелязал обекти, които са невидими за окото и обикновените телескопи с изпъкнали лещи.

Откритието е направено от д-р Руджеро Сантили (Ruggero Santilli), който е експерт по математика, космология и физика. Също така е номиниран за Нобелова награда по физика и химия. Д-р Сантили разработил нов вид телескоп, предназначен за наблюдение на антиматерията.

2

Сравнение между обикновен телескоп и такъв с вдлъбнати лещи.

Ученият насочил към небето два телескопа – един обикновен и един с вдлъбнати лещи. Целта на теста е била да се наблюдават доказателства за съществуването на галактики от антиматерия. Но на небето се появили облаци и д-р Сантили насочил телескопите хоризонтално над Тампа Бей (Флорида, САЩ).

За негова изненада той веднага забелязал неидентифицирани обекти, които се появили само на разработения от него телескоп. На обикновените телескопи просто не се виждало нищо.

Невидими земни обекти от първи вид

След като забелязал обектите, д-р Сантили извършил систематични тестове и проучвания и стигнал до извода, че има два типа невидими земни обекти. Ученият подчертава, че е напълно възможно в бъдеще да бъдат идентифицирани и още видове.

3

Невидими земни обекти от първи вид.

Обектите от първи вид са невидими за човешкото око и обикновените оптически инструменти с изпъкнали лещи, но са лесно забележими с телескопи, чиито лещи са вдлъбнати. Намират се на въздушната територия на Земята, а не в открития космос. Движат се бавно и понякога в кръг. Д-р Сантили обяснява, че излъчването на антиматериална светлина не означава, че обектите се състоят от антиматерия, защото наличие в земната атмосфера на обекти, направени от антиматерия, би предизвикало катастрофална експлозия, резултат от конфликта материя-антиматерия.

Невидими земни обекти от втори вид

4

Невидими земни обекти от втори вид.

Повечето характеристики на тези обекти са същите като на обектите от първи вид, но голямата разлика е, че представителите на втория вид оставят ярки изображения, които са резултат от обикновена светлина, която става невидима заради „обръщането на индекса ѝ на пречупване от положителна към отрицателна стойност“.

Д-р Сантили отбелязва, че невидимите земни обекти от втори вид пулсират и се движат систематично напред-назад. Движенията им изключително много напомнят тези при патрулиране, което е нещо доста странно, дори плашещо.

инфо: megavselena.bg

Вижте още:

ОБЕКТИ СЕ ПОЯВЯВАТ И ИЗЧЕЗВАТ НА ВЕНЕРА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.