Тест показва дали материализирате желанията, или страховете си

мисълХубаво е да знаете за Закона за привличането и е важно да имате висока вибрация. Но как да разберем точно на какво ниво са нашите вибрации? Дали привличаме желаната от нас реалност, или материализираме страховете си?

С тези четири бързи теста, предложени от lifebg.net, можете да разберете повече по въпроса:

Направете бърза проверка на реалността:

Огледайте се около вас – какво се случва?

Дали някой отваря вратата за вас, или тя се затръшва в лицето ви? Дали навън е прекрасен ден, или времето е ужасно?

Вие създадохте тази реалност с вибрациите си, така че хвърлете един бърз поглед наоколо, за да видите какво сте сътворили с мислите си! Ако ви харесва това, което виждате, вашите вибрации се разгарят. Ако виждате много препятствия и разочарования, вибрациите ви са на изчерпване.

Виждате ли често дублиращи номера?

Повечето дублиращи номера (1111, 111, 222, 333) и най-вече (1234) са признаци, че се движите към по-високи вибрации.

Числото 666 или намаляващите числа (4321) са признаци, че се движите към по-ниска вибрация.

Тествайте емоциите си: направете бърза емоционална регистрация на това как се чувствате?

Подредете емоциите си по вибрации.

Любов, радост, ентусиазъм, отчитат висок вибрационнен модел, а гняв, отвращение, депресия или скука посочват нисък вибрационен модел. Чувството „горе-долу“, показва, че вие сте в центъра.

Тествайте тялото си: тонус и енергия (висока вибрация), усещате се болни, наранени или изпитвате болка (ниско ниво на вибрациите).

Чувството „добре съм“ означава, че вибрациите ви са неутрални.

Това са четирите знаци, които можете да използвате ежедневно, за да отчитате нивото на вибрациите си, за да видите какъв вид реалност създавате за себе си със Закона на привличането. Високите вибрации показват, че все повече добри неща са по пътя си към вас.

Morkadis

Ако се намирате в ниския край на всяка от тези нематериални таблици, внимавайте! Тези ниски показатели на вибрации са просто знаци от Вселената, че се движите в посока, която не е към мястото, където искате да отидете. Те са като пътни знаци, които се опитват да ви предупредят, че трябва да тръгнете по друг път.

Обърнете внимание на тези ниски признаци на вибрации и положете усилия да преместите вашите мисли и чувства в по-положителна посока; направете нещо, което обичате, гледайте забавен филм, играйте с вашия домашен любимец или правете нещо, което ви кара да се усмихвате!

Надяваме се, че тези признаци ще ви помогнат да контролирате вибрациите ефективно. Тествайте себе си през целия ден, за да си гарантирате, че използвате Закона за привличането в своя полза!

инфо: snews.bg

Вижте още: 

ВЪЛНИТЕ НА ШУМАН ИЛИ КАК СЕ МАТЕРИАЛИЗИРАТ НАШИТЕ ЖЕЛАНИЯ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.