Това не е първият ви живот на Земята! Тези 4 признака го доказват

прераждане

Прераждането е основна концепция в различни духовни и религиозни традиции. То все още е духовно понятие, вяра, че след смъртта душата ни е способна да се всели в друго тяло. Някои хора се връщат отново на Земята, за да облекчат кармата си, други – за да помагат на хората да се развиват.

Има достатъчно научни доказателства, че прераждането съществува. Но как да разберем дали и друг път сме били на Земята? И дали пак сме били хора?

Тези четири признака могат да ви накарат да повярвате, че душата ви е много по-стара от вашето тяло.

Хората за вас са като отворена книга

Отдавна сте забелязали, че ви е достатъчно само веднъж да погледнете някой човек, за да разберете всичко за живота му. Само няколко минути с него са ви достатъчни да разберете как живее, щастлив ли е и какви неща го измъчват.

Струва ви се, че във вас има софтуер, който ви позволява бързо да изтегляте информацията за другите души. Това е така, защото хората всъщност са много сходни помежду си.

Вижте още: Как Душата се подготвя за ново въплъщение?

На вас не ви е нужно да поставяте някого на детектор на лъжата, за да разберете дали е добър човек. Не ви трябва да губите и много време в размисли дали трябва да се доверите на новия си приятел, защото получавате информацията мигновено. С подобни въпроси интуицията ви се справя много добре.

Наслаждавате се на самотата

Умеете да се наслаждавате на самотата и на времето, което може да посветите само на себе си. Това далеч не се дължи на факта, че сте социопат и обичате да сте сам, а защото най-добре от всички знаете, че времето, прекарано в съзерцаване на звездите, е много по-интересно от това, което ще прекарате в някой търговски център.

Вие не сте отшелник. Просто не ви е нужно да общувате с хората, само за да доставите удоволствие на собственото си Аз. Не се нуждаете от одобрението на връстниците си и от обществено признание. Тъй като не сте на този свят за първи път, нямате нужда от експерименти, с които да разберете кой начин на живот ще е най-добър за вас. Все още се чувствате комфортно както сами, така и с други хора. И винаги знаете кога ще ви е по-интересен първият вариант и кога – вторият.

Не ви харесва начинът, по който е устроен този свят

Училище, работа, семейни празници… Търчите по тези мероприятия, взимате активно участие във всичко, но осъзнавате, че всичко това не е направено по най-добрия начин. Много често се замисляте над факта, че хората не постъпват разумно.

Вижте още: Какво се случва с душата след смъртта според най-масовите религии

Morkadis

Струва ви се, че светът е устроен по неправилен и неразумен начин. Понякога се чувствате като лъв, който е принуден в общество от овце да се държи като овца. Често ви се налага да се преструвате, че ви е интересно, въпреки че в действителност изобщо не е така. Понякога ви се струва, че не живеете живота си, а играете нечия роля.

Интересувате се много повече от другите от тълкуване на сънища, от правата на животните и от духовност. Не си губите времето в разговори за спорт, метеорологични прогнози и други простовати неща.

Оказвате необикновено влияние на хората

Хората ви търсят за съвет, въпреки че сте по-млад от тях с 10-20 години. Те знаят, че сте проницателен и мъдър човек. Изглежда, че имате особена философия за живота. Изглежда, че чувствате живота малко по-добре от останалите.

Вижте още: Стара душа ли сте? Да, ако отговаряте на тези две условия

Ако не живеете за първи път на тази планета, знаете истинската ценност на неща като търпение, увереност, честност, самоанализ. И ако на някои хора са нужни повече от 10 години, за да осъзнаят някои неща, на вас това ще ви отнеме само година, защото душата ви е минала през всичко това и по-рано.

Не се вълнувате от слава, социален статут, изграждане на дом. Най-важното за вас е да растете и да се развивате духовно.

инфо: znanie.eu

Вижте още:

Документиран случай на прераждане (видео)

Белезите могат да подсказват за минало прераждане

Прераждането или защо хората харесват идеята този живот да не е единствен

Как Душата се подготвя за ново въплъщение?

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.