Мистериозна връзка между пирамидите в Египет и пирамидата на планетата Церера

%d1%86%d0%b5%d1%80%d0%b5%d1%80%d0%b0

Упорит национален натиск от египетското правителство насърчава една вековна концепция, че трите египетски фараонни династии са отговорни за изграждането на пирамидите в Гиза, съобщава Портал12. Други, включително Греъм Хенкок, смятат, че пирамидите са построени много по-рано, при това от съвсем различни строители – вероятно извънземна раса. Целта на пирамидите също е обект на раздор през вековете. Дали тези масивни конструкции в средата на днешната пустиня са наистина само гробници за кралски особи, или са използвани за нещо съвсем друго, и защо истинската им цел е толкова строго пазена през годините?

В процеса на пълно разкриване, на което тепърва започваме да виждаме ранни признаци, ние по нов начин разбираме много истини за нашия собствен древен произход, както и за целите на масивни паметници като Великите пирамиди. Дори започваме да ги виждаме на други планети. Със сигурност една пирамида е поставена не само на Земята, но и на друго място, от по-важни съображения, отколкото проста естетика.

Наскоро мисията Dawn на НАСА най-накрая влезе в орбитата на Церера. Само една от най-мистериозните констатации беше пирамида върху повърхността на планетата, висока три мили. НАСА няма обяснение за това как се е озовала там и защо изобщо съществува. Зърнести снимки на друга пирамида на Луната също са развенчани, но бивши служители на НАСА са заявили, че НАСА променя фотографиите през цялото време.

Къде още в нашата Слънчева система са разположени такива големи структури, основани на свещената геометрия? Кой е поставил тези структури там, където се намират?

Има множество докторски дисертации, написани от уфолози, както и от египетски историци, които обсъждат странните свойства на пирамидите. Те са удивителни поради много други причини, освен изключително точните им геометрични и математически основи, а също така и заради връзката помежду им, както при пирамидите в Гиза.

Руската академия на науките е домакин на многобройни експерименти, за да бъде разбрана истинската същност на пирамидата. Сред техните констатации има някои удивителни открития:

– Селскостопански семена са увеличили добива си на 30% до 100%, след като са били поставени в рамките на енергийното поле на пирамидата за период от 3 до 5 дни.
– В район, където земетресенията са били считани за потенциално опустошителни, едно голямо земетресение е превърнато в няколко по-малки трусове, а това се дължи на наличието на пирамида.
– Раните се излекуват по-бързо в присъствието на пирамида.
– Левкоцитите в кръвта се повишават.
– Имунната система в редица биологични организми е значително подобрена.
– Новородени, на които е даден разтвор, зареден с пирамидална енергия, са по-здрави.
– Над 5000 затворници, подложени на експеримент в руски затвори, показали по-ниски нива на агресия и са преодолели дълготрайни зависимости към алкохол и наркотици. Това се случило заради една проста промяна в храненето им: добавени са сол и черен пипер, които преди това са престояли във вътрешността на пирамида.
– Пирамидите имат способност да намалят силата на вируси и бактерии.
– Обикновена вода не замръзва дори при 40 градуса под нулата и е в състояние да запази своята перфектна структура в продължение на години.
– Колкото по-голяма пирамида се построи, толкова повече се увеличават гореописаните явления и се появяват други позитивни феномени.

Има и проучвания, които предполагат, че пирамидата е просто проводник на жизнената енергия на фотоните, смятани за най-първичния градивен елемент на всичко във Вселената. Една пирамида може да възстанови замърсена вода, да изчисти кемтрейлс от въздуха, и дори може да помогне на изчезнали видове цветя и папрати да растат отново в област, която преди това е била покрита само с прерийни треви.

Оказва се, че на хора, които медитират в пирамида, епифизната им жлеза е дълбоко активирана, като по този начин се ускорява възнесението им. Това явление вероятно се дължи на светло-рецепторните кристали, които се носят в епифизата, но те често биват калцирани до момента, в който човек достигне края на младежките си години, поради лоши хранителни навици и други токсини. Това се нарича пиезоелектрически ефект и е добре документирано. Ако пирамидите събират фотони, тогава може да си направим изводи, че малките светлинни рецептори в жлезата дълбоко в мозъците ни ще реагират на това действие.

Правилно изградена пирамида би могла също така да предостави безплатна енергия, да излекува редица заболявания, както и да възстанови етерното тяло на много от нас на планетата, които са били нападнати от “тъмните сили“.

Ако все още вярвате, че тази напреднала технология е въведена на Земята от древните египтяни, вместо от напреднала извънземна раса, вие не сте сами. Независимо от вашите убеждения за произхода им, пирамидите са научно доказан, мощен инструмент за преобразуване, които биха могли напълно да трансформират тази планета. Те трябва да бъдат изградени с правилна ориентация, навсякъде.

инфо: portal12.bg

Вижте още:

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.