Хороскопа на друидите – част II

pixabay.com

Първата част на хороскопа на друидите може да намерите тук.

Маслина – 23.09

Макар и малка, маслината не е лишена от красота.

Според хороскопа на друидите човекът маслина често страда от равматизъм. Той обича слънцето и когато то липсва не се чувства особено комфортно. Родените под този знак са спокойни и уравновесени хора, не са агресивни и не обичат да усложняват излижно живота си. Не се месят в чуждите работи.

Маслините са деликатни хора. Тази деликатност понякога може да се обърка с безразличие, но това не е така. Маслината е готова винаги да помогне.

Тези хора са винаги усмихнати без значение в каква ситуация се намират. Способността им да се владеят им помага, но и философията им за живота е да не си тровят нервите излишно. Често това свое състояние те успяват да придадат и на другите около тях.

Човекът маслина има чувство за справедливост и не дава да бъде злоупотребявано с неговата доброта. Умее да разбира и да влиза в положение на другия. Когато общува е сдържан.

В любовно отношение човекът маслина не е ревнив и уважава независимостта на партньора си. Прави отстъпки във връзката, но не е слабохарактерен и да се подава на командване. Това го прави, защото най-важното за него е покоят.

Родените под този знак са много интелигентни хора, посвещават много от времето си в размисъл. Ученолюбиви са и обичат да разширяват своето познание в най-различни сфери.

Офика – 1.04 – 10.04; 4.10 – 13.10

Според хороскопа на друидите, тези хора са с крехка въниност, но това не бива да заблуждава околните. Родените под този знак са много силни и устойчиви натури. Те са мили и чаровни, забелязват се от далеч със своята лека походка.

Винаги са усмихнати, както заради тяхната веселост, така и заради самоконтрола, който имат. Родените под този знак обичат да подчертават достойнството си и да се обличат добре и с вкус.

Те са гъвкави и бързо привикват със смяната на обстановката и обстоятелствата около тях. Не са егоисти. Те са самостоятелни въпреки, че в някои случаи може да се получи да бъдат зависими от някой или нещо. Да се контактува с човек офика е много трудно. Взаимоотношенията пък с такъв човек биха били доста сложни. Те имат комплекс за вина.

Човекът офика е чувствителен в любовта, той е лоялен и приветлив. Готов е да даде много на половинката си, но в замяна иска същото. Не би простил измама или разочерование.

Morkadis

Родените под този знак са богати, но за сметка на това имат много грижи. Придвидливи и умни това често ги прави успешни в живота.

Клен – 11.04 – 20.04; 14.10 – 23.10

Според хороскопа на друидите, родените под този знак са кокетни и акуратни личности. Интересуват се от модата и определено не са скучни личности. Имат много енергия и са бодри, това им помага винаги да са на висота. По-скоро са индивидуалисти.

Тези хора не се отличават с особена смелост, но при нужда могат да взимат такива решения в името на жизнените му интереси. Родените под този знак, не са домошари и не обичат да стоят вкъщи. Обичат да общуват с нови хора. Като цяло тези хора са пълни с необикновени планове, обичат новините, защитават новите идеи и гледища. Въпреки това обаче, те рядко реализират своите проекти. Човекът клен обича да бъде център на внимание, да бъде обект на обсъждане от околните. Това не го притеснява.

В любовните отношения кленът е непридвидим и сложен. За да изгради стабилна връзка, той трябва да срещне човек като него – с аналогично мислене.

Имат ясен и остър ум, а също така и въображение и интуиция.

Орех – 21.04 – 30.04; 24.10 – 2.11

Според хороскопа на друидите орехът е искре и естествен. Грижи се за своя стил и въпреки тънките му маниери в същността си, на моменти той е нерешителен, изпълнен с противоречия, капризен, агресивен и егоистичен. Разбира се може да бъде и гостоприемен и вежлив.

Родените под този знак са доста противоречиви личности. От една страна може да бъдат верни и лоялни, а от друга да те предадат. Как ще постъпи и какво ще каже в определена ситуация е загадка.

В любовта си човекът орех е способен без всякакво предупреждение да сложи край на връзката. В определени моменти той обича да страда, а заедно с това страдат и другите. Обича да усложнява ситуациите. Родените под този знак не са особено уравновесени, от тях винаги може да се очаква точно това, което най-малко се очаква.

В ежедневието си тези хора са изключителни стратези. Много добре преценят, обмислят и изпълняват намеренията си, без угризение на съвестта. Склонни са да поемат риск, като не ходят по пътища по, които са минали други. Не си падат по компромисите. В живота си имат, както много приятели, така и много врагове. Защитава своята независимост и обособеност. Също така може да се каже, че имат организаторски способности.

Жасмин – 1.05 – 14.05; 3.11 – 11.11

Според хороскопа на друидите, това са подвижни, жизнени и общителни личности. Обичат свободните разговори и лесно стават център на вниманието даже без да са го искали.

В очите на другите човекът жасмин изглежда уравновесен, весел, жизнен и без проблеми, но в същност близките около него знаят, че той е чувствителен и може да се разочарова. Въпреки цялата жизненост и положителност, която лъха от човекът жасмин, в своята същност той е песимист.

Родените под този знак, обичат разбирателството и умее да организира прекрасно отношенията си с другите хора.

Когато е у дома си той търси независимост, не обича да бъде каран да се чувства вързан и ограничаван. Не обича задълженият, но винаги ги изпълнява макар и понякога с неохота.

Съвместният живот с човек жасмин със сигурност няма да бъде лек. Те бързо се разочароват. Обичат децата и въпреки, че не очаква много от живота си, за тях той има големи надежди и очаквания. Има способността да обеснява точно и ясно, дори и най-сложното.

Тези хора не са материалисти. Въпреки това обаче, изкарват добри пари. Обичат работата и това, че са интелигентни с подвижна мисъл хора се цени много от работодателите им.

Кестен – 15.05 – 24.05; 12.11 – 21.11

В хороскопа на друидите човекът кестен е най-големият борец за свобода и справедливост. Той живее със замах и винаги е изпълнен с енергия, готов да се бори за каузата си или да защитава правдата. Поради тази негова неотстъпчивост често пъти има междуличностни конфликти и не успява да спечели симпатиите на всеки, въпреки че обикновено хората кестени са много красиви.

Върлото преследване на правдата и високия морал, характерни за тези представители на друидския хороскоп, често пъти се оказват пречка за тяхното кариерно развитие, както и заради липсата на дипломатичност и недоверие към останалите.

Всичко това обаче, далеч не означава, че човека кестен не може да е много грижовен и да обича истински. Но го прави само веднъж в живота! Също така и той има силна нужда от любов, което обаче, съчетано с недоверието му към хората и високите изисквания, предизвиква конфликти в отношенията му с партньора. Но ако намери човек, с който да се чувства спокоен и разбира, той ще разгърне големия си потенциал – той е много наблюдателен и даровит, има склонност да изпада във философски размисли и мечтателност.

Ясен – 25.05 – 3.06; 22.11 – 1.12

Към ясена в хороскопа на друидите се отнасят много ярки личности, които изключително много ценят както външния си вид, така и добре уредения живот. Природата ги е надарила с естествено стройна фигура и елегантност, които те прекрасно развиват, благодарение на изтънчения си вкус и прецизност.

Освен собствените си грижи, които полагат за себе си, хората ясен очакват и всички останали да се включат в осигуряването на по-добър и охолен живот за тях. Той се стреми да се грижат за него, но в същото време и умело създава впечатление за самостоятелен и отговорен човек.

Представителите на тази зодия, знаят много добре какво искат от  живота, а имат и възможностите и силата да го постигнат, дори да е за нечия друга сметка. Енергични и с ярък характер те не се поколебават да влязат в конфронтация с някой и често излизат победители от нея. Егоистичните им наклонности ги водят винаги напред, каквато и да е цената.

В личните си взаимоотношения избират любовта, но дори и тя е съпроводена от изгода за тях. Партньорите им биват избирани много старателно и трябва да отговарят на всичките критерии на ясена.

Колкото разчита на ума си, също толкова много той следва и силната си интуиция. Развит във всяко отношение, той е изключително надежден партньор и съюзник.

Габър – 4.06 – 13.06; 2.12 – 11.12

Габър – естетите на хороскопа! Въпреки, че са доста интелигентни, те държат преди всичко на външния вид. За тях формата е много по-важна от съдържанието. Това обикновено не е насочено към собствения им външен вид, а към заобикалящия ги свят.

Те са много дисциплинирани, държат да има установен ред и се движат винаги в рамките на общоприетото. Нямат нищо против да се подчиняват и да изпълняват чужди заповеди, чрез което избягват самите те отговорността и не се налага да се тревожат дали ще се справят успешно. Рядко поемат инициатива и подхождат с недоверие и скептицизъм към новите и оригинални идеи. Стриктни са в собствените си ясно установени задачи и се радват на отличия и медали.

Също толкова порядъчни са и в любовта, което ги прави много надеждни партньори. Отнасят се отговорно към връзката и съчетано с благия му характер, превръща съвместния живот в много приятен и лек. Но… не забравяйте, че преди всичко, те са хора на дълга и не биха го пренебрегнали заради никой и нищо.

Смокиня – 14.06 – 23.06; 12.12 – 21.12

Не от най-красивите, но все пак чаровни и с деликатни черти са представителите на Смокиня в друидския хороскоп. Те са крехки натури. Въпреки че са непостоянни по характер, имат нужда от среда, която да ги кара да се чувстват сигурни и стабилни. А, ако средата не им осигурява нужното, те губят жизнеността и силите си.

До голяма степен за вътрешното си спокойствие и сигурност, смокините разпитат на своите роднини и близки. Те изпитват постоянна нужда да усещат подкрепата и присъствието им. Държат много на роднинските връзки и семейните чувства, което ги прави много надеждни и на тях винаги може да се разчита.

Хората – Смокиня са емоционални и понякога действат импулсивно. Това е и най-голямата битка в живота им – битката срещу собствените им слабости и съблазните на живота. Те се стремят да изпълняват смирено ежедневните си задължения и да живеят почтено. Всяко тяхно действие е изпълнено с добри намерения, така че да не вредят на никого.

В любовния им живот, те не се изявяват по особено романтичен начин, нито може да очаквате от тях проява на оригиналност и фантазия. Напротив, те предпочитат спокойния и еднотипен живот, като всеки, който ги разбира и се отнася добре с тях, може да разчита на успешна връзка помежду им.

Бреза – 24.06

Хората – бреза са най-изтънчените представители на хороскопа на друидите. Те са елегантни във всяко отношение – във външния си вид, в поведението си, в отношенията си с другите. Те са скромни, умеят да подхождат сдържано и учтиво дори към така непоносимата им вулгарност. Всичко, с което ги е надарила природата, те приемат смирено, без да се изтъкват и без капка снобизъм.

Те са изключително трудолюбиви и пестят силите си на работа – с еднакво старание ще посрещнат както по-обикновени позиции, така и по-важните и отговорни длъжности. Всяка задача, с която се заеме, превръща в творческо начинание, като влага много въображение и изобретателност, съчетано по интелигентен начин с практичност и ефективност. За да може обаче да развият потенциала си и да се чувстват комфортно, те трябва да се занимат с изкуство или друга творческа работа.

Предпочитат спокойни връзки, лишени от динамика, но в никакъв случай скучни. Хотата бреза умеят да създават семейна и уютна обстановка, както и да поддържат романтичната атмосфера. Не са им чужди като романтичните чувства, така и силната страст. Обикновено трудно вземат решението за определен партньор, но направят ли го, то винаги е правилно и не съжаляват за нищо

Вероятно щяха да са абсолютно перфектни, ако не общуваха толкова трудно с хората. Това най-вече се дължи на незаинтересоваността им към светския живот и създаването на контакти. За тях е абсолютно достатъчно да имат близък кръг от хора, с които да се чувстват добре и обичани.

източник: drevnite.com

Вижте още:

Перфектният за вас град според зодията

Виж рождената си дата и разбери какъв си

Каква жена си според египетския хороскоп

Лилит и влиянието ѝ върху твоята зодия

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.