Хороскоп за февруари за Лъв, Дева, Везни и Скорпион

Лъв –Можете да изживеете малко сложно начало на месеца. Така или иначе ще успеете в начинанията си, ако се съсредоточите върху някои важни неща. Всички врати, които водят към успеха, ще бъдат отворени за вас. Уран ще ви осигури творческия потенциал, необходим за вашите цели, а Сатурн ще ви научи да не губите време за неща, които не са важни. Вашият стремеж към самоусъвършенстване прави голям скок напред.

Февруари ще бъде по-спокоен от януари. Имате две седмици, за да постигнете известен напредък, преди Меркурий да започне ретроградното си движение на 17-ти. Препоръчително е след това да не предприемате нищо ново през месеца, не е добър период за брак, за подписване на всякакви важни документи, за сключване и подписване на договори, също не си струва да регистрирате нещо ново. Ако планирате да инвестирате голямо количество ресурси в съществуващ бизнес, сега не е моментът да приложите тази идея. Вероятността за загуба може да ви лиши от съществуващата финансова стабилност.

През това време може да срещнете определени усложнения в личния и професионалния живот. Ще е необходимо да се адаптирате към обстоятелствата, с които ще се сблъскате. Това ще изисква често да сте в движение. Направете почивка, не поемайте твърде много бреме и задължения. Стресовите ситуации могат да влошат психическото ви здраве. Ако обаче вървите напред с увереност и решителност, можете да преодолеете подобни проблеми. Има вероятност да получите голяма подкрепа от приятелите си или те ще ви помогнат да се измъкнете от подобни разочароващи ситуации.

Това е подходящото време да предприемете превантивни мерки за подобряване на здравето си, като например да отидете на профилактичен преглед и да въведете нови методи и промени, за да се грижите за здравето си. Някои ще имат сърдечно-съдови и дихателни проблеми, както и със ставите.

Любовта ще бъде доста динамична и непредсказуема поради влиянието на планетите Марс и Венера. Меркурий ще засили връзката с вашия партньор. В отношенията ви ще има романтика и страст. Свободните представители на знака ще почувстват нужда от повече свобода и забавление, и по-малък интерес за влизане в емоционална връзка. Няма да ви притеснява обаче да влезете в свободни отношения с човек, който е по-възрастен или по-зрял от вас. В тази връзка ще имате достатъчно свобода и пространство, за да изразите себе си, както и да бъдете напълно в центъра на вниманието на човека, с когото сте се свързали.

Дева –  Февруари е благоприятен месец за мнозина, но за да използвате всички предоставени възможности, ще трябва да работите усилено. И колкото повече време отделяте за работа, толкова по-голям ще бъде резултатът. Нужни са упорит труд и силна воля. Трябва да сте готови да продължите напред със смелост и увереност. Това ще ви помогне да разширите възможностите си. Трябва да се концентрират върху някои важни начинания.

Проблеми могат да се появят на моменти, но имате решителността и волята да ги преодолеете. Ако сте търпеливи и упорити, можете да намерите изход от неприятните ситуации. Не вярвайте сляпо на хората около вас, за да не изпаднете в разочарование. Неблагоприятно време за финансови вземания. Следете финансовите си дела много внимателно. Не предприемайте големи разходи. До голяма степен ще бъдете повлияни от съветите и идеите на мъж.

Старите подходи вече не работят и е време да промените нещо. Не се страхувайте да експериментирате. Творческите хора ги очакват успех и прилив на вдъхновение. Юпитер носи добри новини и отлични възможности за подписване на договори и изграждане на нови партньорства. Добър месец за пътуване, което може да е свързано с личния ви живот или с близки хора.

Що се отнася до личния ви живот, най-вероятно ще преминете през периоди на възходи и падения. Повишаването на хармонията между членовете на семейството ще ви позволи да станете много по-близки един на друг.

Влиянието на Нептун събужда у вас повече състрадание, по-малко логика и нужда от духовност. Ще почувствате прилив на сила, желание за работа, общуване. Ако дълго време търсите сродна душа, можете да сте спокойни, че съдбата ще ви се усмихне в близко бъдеще. Време е да напуснете клуба на самотните сърца, да оставите предразсъдъците и да си уговорите среща с човека, който харесвате. Ако не сте намерили своята сродна душа, тогава бъдете по-активни! Можете неочаквано да откриете потенциална страст сред тези, които познавате отдавна или някой просто ще ви подтикне към тази мисъл. Ето защо – общувайте колкото е възможно повече и по-често излизайте навън. Семейните Деви обратното, трябва да прекарват възможно най-много време в дома.

Везни – През февруари може да направите промени или да започнете нещо ново, чрез което се надявате да получите по-добри резултати и печалба. Ще бъде добра идея да спестите пари за пътуване през следващите месеци.

Първата и втората десетдневка на  месеца е много позитивно време за Везните. Това е и съдбовен период за мнозина, когато в живота им могат да настъпят големи и важни промени. Късметът ще ви съпътства в много посоки, така че през февруари трябва да действате активно. Бъдете по-решителни, не се страхувайте от отговорност и промяна. Ще можете лесно да осъществите нови връзки, да заинтересувате другите с идеите си. Възможно е този период да донесе неочаквани материални стимули.

Morkadis

Това не е най-добрият месец за смяна на работата. На хоризонта може да се появи нов човек, който да обърка всичките ви карти (планове) и тогава няма да можете да повлияете на нищо.

Ако сте внимателни към здравето си, това няма да ви създаде особени проблеми. Ако сте безгрижни и нехайни, може да имате проблеми с черния дроб, панкреаса. Обърнете внимание на бъбреците. Звездите предупреждават, че е възможно обостряне на хронични заболявания. Пазете се от битови наранявания.

Плутон влиза в активната си фаза на фона на натрупването на енергия от Сатурн. Очевидно около Везните се създава конфликтна ситуация и ще им бъде трудно да запазват храднокръвие в такава ситуация. Самочувствието ви може да пострада в резултат на неприятна ситуация. Не приемайте нещата така, както изглеждат на пръв поглед, в противен случай може да стигнете до погрешни изводи. Връзката ви с хората може да стане донякъде напрегната. Причините за това са няколко, но основната е вашите повишени изисквания. Вместо да обвинявате другите за вашите трудности, опитайте се да разберете какво можете да промените в собствения си живот. Винаги трябва да започвате със себе си. Избягвайте прекаленото напрежение и нервния стрес, ако е възможно, поддържайте положително настроение. Опитайте се да не участвате в конфликти, независимо как другите се опитват да ви привлекат в тях.

През този зимен месец Венера ще вземе семейството ви „под крилото си“. Настойничеството на тази небесна покровителка гарантира щастлив период, изпълнен с хармония и взаимна обич. Според хороскопа на Везни месецът обещава да бъде доста разнообразен – чести срещи с приятели. Тези Везни, които са в постоянна връзка, ще се нуждаят от повече инициатива през февруари. Ако все още си търсите половинката, прекарвайте повече време на открито, разхождайки се в парка или по улиците. Посещавайте по-често приятелите си, ходете на кино и дискотеки, посещавайте партита и други забавни събития. Най-смелите ви фантазии може да се сбъднат съвсем скоро. Доверете се на вътрешния си инстинкт.

Скорпион –Февруари ви носи много нови неща в живота. Първата половина на месеца ще бъде сравнително стабилна и благоприятна. Няма да имате проблеми, с които не сте в състояние да се справите. В повечето случаи сте свикнали да постигнете целта си с цената на невероятни усилия. Подкрепата на Слънцето дава възможност на тези, които имат работа, да получат похвала и удовлетворение или да получат увеличение на заплатата. Възможно е също така да получите по-добро професионално предложение.

Вероятността от малки неприятности и недоразумения става по-висока след 15-то число. Изпълнението на плановете може да се забави или обърка. Непредвидени обстоятелства ще се намесят във вашите дела. Лека меланхолия и носталгията могат да ви завладеят през третата десетдневка на месеца, не се поддавайте на тъгата. Душата изисква романтика, но засега ще трябва да се справяте с ежедневните проблеми и скучните задължения.

Навикът да държите всичко под контрол ви изтощава. Физическата дейност (работа, упражнения, фитнес) ще ви позволи да се отпуснете емоционално и психически. Излизайте по-често, когато имате възможност на разходки. Трябва да намерите време и да се отпускате в приятна компания. Изберете забавление по ваш вкус. Някои неща не си струва да разказвате дори на най-добрия си приятел. Има голям шанс да срещнете човек, който може да окаже значително влияние върху вашата съдба.

Важните решения, които трябва да бъдат взети в семейството, трябва да бъдат много добре обмислени, за да се избегнат стресови и рискови ситуации. Някои от вас могат да сменят жилището си или да се появят нови съседи около тях.

Погрижете се добре за собственото си здраве и вземете всички необходими мерки, за да го подкрепите. Приемайте витамини, осигурете си добра почивка. Пийте много течности, за да прочистите тялото си от токсини. Всякакви кулинарни ексцесии ще нанесат значителни щети на вашата фигура.

В личния живот всичко ще бъде хармонично и стабилно, любимият ви човек ще ви подкрепя. Свободните и необвързаните ще имат много обещаващи възможности за формиране на любовни отношения. Венера ви подтиква да флиртувате, Марс – да вземате бързи решения. Но не бързате и се забавлявате повече, преди да се ангажирате. Може да откриете любовта сред колегите си в работната среда.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.