ЦРУ разсекрети документи за НЛО

нло

Централното разузнавателно управление е разсекретило хиляди класифицирани документи, отнасящи се до НЛО.

Според библиотеката на ЦРУ в каталозите е описана информация обхващаща периода от 40-то до 90-те години. Основно става въпрос за разследванията на ЦРУ, свързани с информация за НЛО в чуждестранните медии, както и начините, по които управлението се е справяло с обществените запитвания.

Сред множеството документи, в архивите могат да се срещнат и известен брой притеснителни снимки на НЛО, както и няколко доклада за наблюдения на такива явления по цялата планета.

От ЦРУ казват: „Решихме да покажем определен брой документи, които ще представляват интерес както за скептиците, така и за ентусиастите. По-малко от сто оригинални снимки все още не са обяснени. Препоръчва се наблюденията да продължат. От изключителна важност е обаче докладите, които представляват интерес за ЦРУ, да не достигат пресата или обществеността.“

Впрочем в последно време не само ЦРУ разсекрети информация, която вероятно ни подсказва, че нашата цивилизация не е единствената във Вселената. Според доклад на ФБР планетата ни вече е била посещавана от същества, идващи от друго измерение. Официалният документ на ФБР се намира тук.

Изглежда, навлизаме в ера, в която правителствените агенции  не могат повече да крият всички проучвания и класифицирани документи, свързани с НЛО и извънземния живот. Въпреки, че все още гледаме на темата със скептицизъм, трябва да признаем, че това не са обикновени явления и можем да се доближим до истината, само ако гледаме на разсекретените документи с отворено съзнание.

Едно е сигурно – крайно невероятно е да сме единствените интелигентни същества в цялата Вселена. Тези разсекретени документи са част от пъзела, който ни предстои да наредим, що се отнася до осъзнаването на мястото ни във Вселената.

инфо: megavselena.bg

Вижте още:

ДУПКА В БЪДЕЩЕТО. НАШИ ПОТОМЦИ ПИЛОТИРАТ НЛО?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.