Често срещани сънища и знаците от съдбата, свързани с тях

сън

На сънищата обикновено се гледа като на велики знамения, но истината е, че рядко получаваме някакви ценни послания, докато спим. В повечето случаи сънищата са начин мозъкът ни да обработи информацията от деня, да я „складира” в подсъзнанието и да се освободи от насъбралата се емоция, свързана с нея.

Сънищата са начин подсъзнаието да „разговаря” с нас, но това не значи, че винаги има нещо важно да ни каже. Езикът на подсъзнанието е картинен и емоционален, а не описателен и логичен, ето защо се затрудняваме да разтълкуваме сънищата и да ги „преведем” с думи. Въпреки това, има няколко вида сънища, които всички сме сънували и, които лесно могат да се „декодират”:

Сънуваш, че летиш. Това е стремежът на духа към свободата. Подсъзнанието ти изпраща послание, че сам си поставяш ограниченията.

 Сънуваш, че падаш. Това е страхът от загубата на контрол. Подсъзнанието се опитва да ти каже, че стискаш прекалено здраво „юздите на живота”, че трябва да отпуснеш малко хватката, да оставиш нещата сами да се случват понякога. Не знаеш какво ще ти донесат. Може, пък, изненадата да е приятна…

Сънуваш, че не можеш да избягаш от преследвачите си. Чудовища или лоши хора те гонят насън, наистина трябва да си „плюеш на петите”, но краката ти затъват в нещо като желе и придвижването става все по-трудно. Лошите хора и чудовищата са твоите страхове. Подсъзнанието се опитва да ти каже, че да избягаш от тях е невъзможно. Предизвиква те, чрез този сън, да спреш и да се обърнеш, за да ги посрещнеш лице в лице. Това е единственият начин да се освободиш от тях.

Сънуваш, че отново си на изпит, в училище или в университета. Задачите са трудни, не можеш да ги решиш. Сигурен знак, че си пропуснал да извлечеш поуката от някакво важно събитие в миналото. И се налага да „повтаряш класа”.

Сънуваш починали близки. Емоционално си обвързан с тях и раздялата е оставила своя болезнен отпечатък. Има два начина да се разтълкува този сън. Или те наистина идват, за да те уверят, че са добре и, че животът продължава, или подсъзнанието обработва мъчителните състояния на духа, за да те освободи от болката. При всички случаи „поуката” е ясна – трябва да освободим и себе си, и тях от привързаността, за да може всеки да продължи по своя Път.

Сънуваш, че правиш секс. Подсъзнанието обича да ни пуска „порно филми” понякога. Дали не си прекалил / прекалила с порното или секса преди лягане? Или просто твоята душевност сюблимира чрез еротичните ти блянове – още един от начините творческото начало у теб да изрази себе си.

Сънуваш пари / скъпоценности / богатства: Твърде много си обзет от мисълта за материалното. Вкопчен си в оцеляването. Но сънят е приятен. Подсъзнанието се опитва да ти покаже, че богатството е вътре в теб, а не някъде навън.

Сънуваш морета / океани / вълни: Може би най-добрият начин подсъзнанието да изрази себе си визуално. Случващото се в океана, морето, вълните показва емоционалното ти състояние. Бурно и променливо ли е? Или тихо, спокойно и дълбоко? Символизира духовно пречистване.

инфо: bg.checkonline4you.com

Вижте още: 

СЪНИЩАТА, ОСТАВИЛИ ОТПЕЧАТЪК В ИСТОРИЯТА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. Анонимен 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.