Числото 27 има силата да сбъдва вашите желания

Числото 27 притежава магическа сила

Използване на силата на числото 27 в ежедневието

27-ият ден на всеки месец е идеален за изпълнение на желания. Така че на този ден просто опишете своята заветна мечта на лист хартия под формата на писмо и след това я изпратете до небесния офис. Как? Да, просто изгорете хартията или изпратете листа от балкона, сгъвайки го на самолет.

Когато отивате в магазина, винаги трябва да се опитате да закупите 27 стоки. Ако купувате повече или по-малко продукти, можете да купите 27 броя от претегления продукт, например, купете толкова бонбони. Или можете просто да опитате да намерите продукт в магазина, който ще струва 27 лв. и го закупете.

Всеки ден трябва внимателно да се оглеждате за числото 27 – веднага щом го видите някъде, намислете си желание. Това може да бъде кола с този номер, номер на къща или минутите от часа на мобилния телефон.

Всеки ден трябва да правите нещо 27 пъти. Можете да отидете 27 пъти от единия край на стаята или апартамента до другия, като направите същия брой стъпки. Можете да опитате да изяждате по 27 супени лъжици храна. Или да избършете праха от 27 предмета. Всичко зависи изцяло от вашето въображение и интуиция.

Основното е да вярвате, че тази магия работи и тогава вашите желания ще се сбъднат, а успехът ще царува в живота ви.

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

Магическата енергия на жените

Магическата сила на свещите сбъдва вашите желания

Побити камъни – там, където земята лекува с магическа сила

Числата от рождената дата не са случайни! Вижте скритата магическа дарба, която дават на всеки!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.