Астро: Всичко, което идва към нас в този ден, ще бъде полезно

freepik.com

Луната е в знак Водолей от 05:02ч до 05:30ч на 14 януари

В дните на Водолея искаме повече вътрешна свобода и еманципация. Емоциите оживяват, започват да се проявяват открито и свободно. В този момент не можем да понесем и най-малкия натиск върху себе си. Вътрешната независимост е това, което се превръща в основна ценност за нас. Искаме нещо ново, лесно правим неочаквани неща, може да очаквате всякакви странности от някои хора. Настроението се променя често и рязко, хората стават по-чувствителни и нервни. Възможни са изненади, срещи с интересни хора, със стари приятели.

Уязвими са очите, коленете, долните стави. Да не се тича. Не стойте дълго време прави, избягвайте да вървите на дълги разстояния.

Лунен календар: продължава 1 лунен ден до 09:05ч

Следва 2 лунен ден от 09:05ч на 12 януари до 09:42ч на 13 януари

Енергията на 2-ри лунен ден е чиста и невинна. Младата луна ни зарежда с енергия и оптимизъм. Символ на лунния ден е Рогът на изобилието. Към земята приижда нова космическа енергия и трябва да се приемат даровете на щедрата Вселена. Всичко, което идва към нас в този ден, ще бъде полезно и ще бъде важно при изпълнението на плановете, дори и да причини известен дискомфорт.

Важно е да запазите вътрешна увереност в действията си и в правилността на намеренията си. При решаването на важни въпроси се придържайте към традиционните решения и проверените методи. Нови дела да не се започват все още. Информацията, която получавате днес, ще бъде важна за целия месец.

Бъдете добри и щедри, великодушни и милосърдни. Вслушвайте се в своята интуиция. Общувайте с приятни на сърцето ви хора, посещавайте културни мероприятия. В този ден молитвите имат голямо значение особено произнесени в храм, но те трябва да се отнасят само до вас, не за други хора.

Трябва да се избягват негативните емоции, конфликтите. Не бива да се проявява алчност и агресия. Ако в този ден чувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че трябва да се освободите от този човек.

За днешния ден е напълно нормално да изпитате глад и зверски апетит, но трябва да се въздържате и да не преяждате. Подходящо е за йога и други физически практики. Да се внимава с приема на лекарства и алкохол.

Втори лунен ден е празник за секса, затова той трябва да бъде празничен, забавен, оригинален. Идеалното време да добавите към сексуалния си живот нещо ново, нов нюанс, да изпробвате нови техники и пози.

Подстрижката подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След нея косите ви може да започнат да се навиват.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.