Годишен хороскоп за Везни за 2021

2021 носи добри новини и положителна промяна за Везните. Тази година ще трябва да разчитате на вашите връзки – както романтични, така и платонични – за да завършите успешно годината. Също така 2021 е много подходящо време да преосмислите стари приятелства и хобита, както и да се поучите от миналото и и да се научите да гледане към бъдещето.

Любов за Везни през 2021

През януари Венера ще навлезе в Козирог, което може да ви накара да се чувствате по-влюбени в партньора си, но и същевременно да намали страстта помежду ви. В зависимост от това с какъв знак сте във връзка, това може да подобри или влоши отношенията ви. Препоръчително е Везните да следват примера на партньора си, за да разберете кой е най-подходящият изход от ситуацията.

Кариера за Везни през 2021

Юпитер ще ръководи кариерата ви тази година, което може да доведе до трудни решения, свързани с работата. Вероятно е да бъдете изключително заети през цялата година, особено от март до юли, когато Юпитер ще бъде в ретрограден Скорпион. Особено през това време е препоръчително да се опитате да бъдете възможно най-професионални, тъй като това може да отвори много нови възможности за вас като пътувания и среща с нови хора.

Финанси за Везни през 2021

През цялата 2021 г. Сатурн ще бъде в Козирог, което може да затрудни балансирането на вашите финанси, особено ако се поддавате на материални изкушения. Ще ви бъде по-трудно да спестите пари от обикновено. Това не се дължи на по-малък доход, а на увеличение на разходите ви. Опитайте се да намалите разходите си за несъществени неща, за да останете финансово стабилни.

Семейство за Везни през 2021

Уран ще прекара по-голямата част от 2021 г. в Овен, което ще доведе до някои драматични промени в семейния ви живот. Тези промени най-вероятно ще са свързани с вашите родители или по-възрастни роднини. Може да се наложи да се грижите за родителите си или по-възрастни роднини в продължение на няколко месеца, ако не и повече, започвайки тази година.

Що се отнася до останалите членове на вашето семейство, навлизането на Венера в Козирог (от ноември до края на годината) ще ви помогне да се почувствате по-близки до членовете на вашето семейство и общността ви. Вероятно ще искате да подобрите отношенията си, състоянието на дома си или дори да си направите бебе през тези два месеца.

Здраве за Везни през 2021

През 2021 г. за Везни Марс ще има няколко транзитни преминавания през Водолей, което вероятно ще ви накара да се почувствате по-амбициозни, когато става въпрос за целите ви свързани със здравето. Ще се опитате да подобрите здравето си, не заради благосъстоянието си, а повече заради външния си вид. Опитайте се да не се пренатоварвате и избягвайте непосилните модерни диети. Ако можете да постигнете фитнес целите си по здравословен начин, това ще е чудесно. Ако не, ще се окажете още по-малко здрави отпреди, особено в ретроградните периоди на Меркурий през 2021 година.

Социален живот за Везни през 2021

Юпитер ще навлезе в Стрелец през ноември. Това ще ви насърчи да подхванете наново стари проекти, които може да сте изоставили временно или да започнете нови проекти. Това е и чудесно време да се свържете отново със стари приятели или да създадете нови познанства. Като цяло тези два месеца от годината ще вдъхновят положителна промяна.

Morkadis

Хороскопът на Везни за 2021 г. обещава една успешна година. Независимо дали се надявате на сполуки в социалния си живот или хобита си, със сигурност ще имате късмет. Уверете се, че дарявате любовта и вниманието си равномерно, за да се радвате на възможно най-добрата година.

източник: sanovnik.bg

Вижте още:

Годишен хороскоп за 2021 година (Първа част)

Годишен хороскоп за 2021 година (Втора част)

Ванга: Две важни личности ще се родят през 2021 г.

Невероятните астрологически пророчества за 2021

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.