Любовно предсказание за всяка зодия през ЮЛИ (Част 2)

pixabay.com

Везни

Ако до скоро сте имали любовна авантюра, изведнъж желанието ви за неангажираща връзка, ще се превърне в привързване и дори влюбване, но се пазете. Това, че тези взаимоотношения спират дъха ви, не означава, че са вашата голяма любов.

Скорпион

През юли ще бъдете направо неустоими за противоположния пол, като ще сте магнит не само с вашата външност, но и с подхода, с начина на поведение. Страстен разговор ще доведе до много неочаквани, но доста приятни моменти през този месец.

Стрелец

Ако сте във връзка, през този юли ще имате много възможности да сбъднете ваши фантазии. Не само това, но с партньора си изведнъж ще забравите несигурността и ще намерите не само забавление, но и истинска любов.

Козирог

Възползвайте се от Венера, която ви подкрепя. Между вас и половинката ви има много силно привличане, а ако сте необвързани, това може да е и нов обект на интереса ви. Отдайте се на любовта смело.

Водолей

Много ще ви бъде трудно да поддържате хармонията този месец между вас и половинката ви и отношенията ви ще бъдат обтегнати. Просто се оставете на течението, това е най-доброто, което можете да направите за себе си.

Риби

С външност, с чар и с ума си, ще привлечете много нови обожатели, като тези неща ще са ви в полза дори и на работа, особено ако говорите пред публика. Вашата харизма е във ваша полза, въползвайте се. За нова любов, за затвърждаване на връзката си – тя все ще ви свърши работа.

източник: actualno.com

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.