Нумерологична прогноза за януари

Януари 2024 г. ще бъде белязан от универсалната вибрация на числото 9 (1+2+0+2+4=9), която е за завършване, трансформация и духовно израстване. Това е най-доброто време да се освободим от всичко, което вече не ни служи и да се подготвим за ново начало.

Вибрацията на 9-ката на месец януари ни насърчава да погледнем по-отблизо в живота си и да оценим необходимите промени. Това е чудесно време за освобождаване от стари навици или мисловни модели, които вече не служат на нашето развитие.

Вибрацията на числото 9 винаги е свързана със завършване, кулминация, големи трансформации. Но това не трябва да ни плаши, защото винаги се отваря нова врата, открива се нов път за нас. Преди да продължим напред, трябва да се отървем от онези аспекти, които емоционално, психически или физически вече не служат на целите ни и ни обвързват с моменти, които отдавна са отминали. Трябва да приемем миналото и факта, че то вече не може да бъде променено. Ако обаче не вземем това решение, Вселената ще се намеси и ще пречисти живота ни, независимо дали го искаме или не.

Януари е и месец на прошка, когато всички ние можем да се радваме на даровете на Светия Дух, а те са любов, радост, мир, търпение, доброта, вярност и способност да контролираме желанията си.

Духовното значение на числото девет е същото като библейското му значение за окончателност, завършеност, съдбовност и скрита доброта. Вибрацията на 9 носи посланието „каквото сееш, това жънеш“. Кармата, която идва при нас, може да донесе хармония или тъга в живота ни. Ако действаме с доброта, благодарност и правим добро на другите, ще бъдем благословени с кратни на тази доброта, но ако умишлено сме навредили на другите, ще платим цената.

През този период може да се наложи да правим жертви, да се освободим от негативните привързаности, да простим минали грешки. В момента, в който елиминираме лошите енергии и неща от живота си, ние правим място за нови и по-добри неща, които идват да променят живота ни. Не е нужно да зацикляме в ситуации, в които се чувстваме неуважавани и необичани. Новите преживявания могат да бъдат красиви и прекрасни.

Вибрацията на числото 9 може да повлияе на хората по различни начини, но едно е сигурно: всичко, от което вече не се нуждаем, сега изчезва от живота ни. Месеците, които се характеризират с универсалната вибрация на 9, водят до изчистване на лично и обществено ниво, било то в личния ни живот, кариера, среда или други аспекти на живота.

Този процес може би вече е започнал и сега решаваме какво остава и какво напуска живота ни. Този месец е преход към ново начало и най-доброто време да се освободим от всичко, което вече не добавя стойност към живота ни и не носи радост.

Мнозина могат да се преместят на ново място, да сменят работата си, да предприемат по-дълги пътувания, да променят посоката си на действие или да загубят нещо с голяма стойност. Добротата, щедростта, прошката и благодарността са чудесни начини да привлечете всички добри неща в живота.

Числото 9 в Таро е Отшелникът, старецът, който държи фенер в дясната си ръка и жезъл в лявата. Тази карта може да покаже влизането в живота ни на човек, който може да бъде наш ментор психически или физически и да ни помогне да преодолеем препятствията. Последните трудности могат да вървят ръка за ръка с чувството на изолация и самота, но след като се освободим от миналите проблеми, ще можем да се движим в много по-положителна посока.

Картата Отшелник означава вътрешна мъдрост, размисъл и духовност. В негативен смисъл отшелникът може да символизира принудителна изолация, трудни ситуации, хаотични мерки, изолация поради сили извън нашия контрол, страх, раздяла с близки хора, отклонение от правилния път. Има моменти в живота, когато трябва да се отдръпнем и да разгледаме отблизо живота си, приоритетите си и изборите, които правим по пътя. Интуицията е най-добрият ориентир. Посланието, което носи Отшелникът: необходимост от пауза и размисъл. Обявява, че може би е време да се отдръпнете и да анализирате, да се задълбочите във вътрешното си Аз в търсене на отговорите, от които се нуждаете в момента. Не е време да действате импулсивно, а да прекарвате време в мислене за нещата, които се случват. Това предполага, че трябва да развиете духа си чрез дълбока интроспекция, да намерите собствената си светлина и да направите свой собствен път. Бъдете сами или се свързвайте само с тези, които са най-свързани с вашия момент. Не губете време и енергия за някой, който не е в същата вибрационна нагласа като вас.

Не можем да променим миналото, но можем да променим бъдещето. Трябва да разберем, че Бог винаги е готов да ни помогне, просто трябва да вярваме в Него. Януари с вибрацията на числото 9 може да облекчи и кармата (дълговете на душата) чрез вяра, молитва, прошка. Когато чувстваме, че в живота ни цари хаос, най-добре е да се опитаме да намерим вътрешен мир и да вярваме, че те ни водят в правилната посока. Положителната нагласа може да бъде голяма награда.

Този месец е изключително полезен за всички, родени под влиянието на универсалната вибрация на числото 9 (като съберете всички цифри на датата на раждане – ден, месец, година), но и за родените на 9-ти, 18-ти и 27-ми.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.