Извънземен чип открит в зъб на полицай

чипНевероятната находка на извънземен чип е била открита, когато бившият полицай Уоли Хансън е посетил своя стоматолог

Една новина предизвика истински фурор в последните дни. Една находка, под формата на извънземен чип, бе открита, имплантирана в зъб на полицай от щата Олбани в Америка. Невероятната находка е била открита, когато бившият полицай Уоли Хансън е посетил своя стоматолог. Зъболекарят с изумление видял на рентгеновата снимка на зъбите на своя пациент уникален микрочип, разкри новината nationalrеporter.com.

Уоли Хансън разкри, че няма никаква представа по какъв начин този извънземен чип се е озовал в устата му. 67-годишният пенсиониран полицай е бил на профилактичен преглед при същия стоматолог преди една година и тогава зъболекарят му е категоричен, че подобен имплант в зъбите на Уоли не е имало. Самият полицай не е наясно кой, как, кога и защо е поставил подобен микрочип и каква е целта на неговото следене.

Хансън бил силно притеснен от новината и побързал да се свърже със свои колеги от Федералното бюро за разследване (ФБР). Експерти по подобни загадъчни събития се заинтересували силно от историята на пенсионирания служител на реда. Той бил извикан в централата на ФБР и с него разговаряли специалисти.

Направени са му пълни съдебно-медицински експертизи, чрез които било установено, че имплантът в устата му е всъщност извънземен чип, който действал като миниатюрен предавател. При опит да се открие на какви честоти действа този чип обаче, служителите на ФБР установили, че те не са познати до този момент на земята.

При въпроси на журналисти от сайта National Reporter, служителите на ФБР са уточнили, че този извънземен чип излъчва най-малко четири пъти в денонощието информация от и към импланта, в реално време. Предаването на данните става за време по-кратко от секунда, което е истински феномен за традиционната наука.

На въпроса какъв тип информация се предава през този извънземен чип, експертите отговорили, че данните се предават в необичаен двоичен код, който до този момент е бил непознат за ФБР.

Репортерът от сайта задава един доста любопитен въпрос, дали ФБР е успяло да отстрани импланта от зъба на Уоли Хансън, на който служителите отговорили, че в момента, в който са направили опити да извадят този извънземен чип, това започнало да се отразява зле върху здравето и състоянието на пенсионирания полицай. Тепърва предстои да се правят опити по разчитането на кода на предаване на информация.

Вижте още: 

Еленко Ангелов: Вече има готови чипове за хора, рекламират ги с научнопопулярни филми

инфо: http://www.chudesa.net/

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

9 коментара
  1. ледолом 10 години ago
  2. John Smith 10 години ago
  3. Анонимен 10 години ago
  4. bod 10 години ago
  5. spas godjerov 10 години ago
  6. Анонимен 10 години ago
  7. Анонимен 10 години ago
  8. Анонимен 10 години ago
  9. Анонимен 10 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.