Седмичен хороскоп от 2 до 8 януари

Астро-аспекти

На 2 януари Меркурий секстил Нептун

На 3 януари Венера влиза във Водолей

На 4 януари Венера секстил Юпитер

На 5 януари Слънце тригон Уран

На 6 януари Пълнолуние в Рак

На 7 януари Слънцето съвпад Меркурий

Луната през седмицата се движи през знаците –Телец, Близнаци, Рак и Лъв

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден –2 (след 13:43ч), 3, 4, 5 (до 15:32ч) януари

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 2, 3, 4 (до 14:49ч), 5 (след 15:32ч), 6, 7 , 8 януари

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

03.01. 00:17 – 03.01. 04:45
05.01. 02:09 – 05.01. 16:16
08.01. 00:24 – 08.01. 04:41

Овен –Седмицата започва спокойно за вас. Повечето ще бъдат в отлично работно настроение и  високо ниво на енергия, поради което лесно ще се справяте с всички делови предизвикателства. Ще си дадете една равносметка за старата година какво сте постигнали и какво не сте успели и ще си поставите новите цели, към които да се стремите. Проблемите, които ви тревожеха преди Нова година, постепенно ще отпаднат или ще бъдат решени. Хората, с които контактувате през тези дни, ще играят важна роля за настроението.

Благоприятни дни – 3, 4

Morkadis

Бъдете внимателни – 6, 7

Телец – Ще започнете седмицата вдъхновени. Може да бъде седмица за почивка, но ако я посветите на работа, не е нужно да се претоварвате. Това е благоприятно време и за ремонт и подреждане на дома. Животът ви изглежда небалансиран, може би защото се чувствате самотни или пренебрегнати. Може да държите на връзка, която е завършила зле или някой, когото обичате, отсъства. Ще бъдете директни и конкретни в любовните ходове. Бъдете по-търпеливи и не толкова напористи. Опитайте се да почивате повече, медитирайте и се обградете с позитивни хора.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 2, 8

Близнаци – Подходящ период да подредите живота си и да направите малко чистене. Можете да започнете с малки неща, като почистване на дома си, отказ от всички онези предмети, които вече не са ви полезни. Едва тогава ще можете да подредите мислите си, освобождавайки спомените и емоционалния багаж, които ви задържат на едно място. Бъдете честни със себе си, определете приоритетите си и ги вземете предвид. Ще се радвате на вниманието на някое заинтересовано лице към вас.

Благоприятни дни – 8

Бъдете внимателни –3, 4

Рак – Личният ви живот може да се активизира – например чувствата към настоящ или бивш партньор може да пламнат с нова сила. Пазете здравето си, не се тревожете за неща, освен за най-неотложните – трябва да си починете добре. Може да се очаква, че ще бъдете креативни в онези неща, които не са могли да бъдат изразени в предишния период. Също така в отношенията с партньора в живота нещо се променя, връзката преминава към ново значение/ниво, което ви носи удовлетворение.

Благоприятни дни – 2, 3

Бъдете внимателни – 6, 7

Лъв –Започвате годината в позитивно настроение, което се и очаква от вас. Всичко е във вашите ръце, само насочете енергията и знанията си в правилната посока. Трябва да се дистанцирате от някои хора, с които сте били близки до момента или поне да спрете да разгласявате бъдещите си планове. Ще се наслаждавате на различни видове любовни занимания, така че се опитайте да се покажете в най-добрата си светлина. Свободните Лъвове имат нужда от нещо, което да ги разтърси и извади от унеса, има толкова интересни възможности наоколо.

Благоприятни дни – 3, 4

Бъдете внимателни – 2, 8

Дева – Започващата седмица може да ви донесе засилване на чувството на несигурност по отношение на някои аспекти от живота ви. От друга страна, това е много добър момент, когато е желателно честно да се оценят тези области, които трябва да бъдат балансирани отново. През следващите дни ще сте в приятно настроение и в добри отношения както с партньора, така и с обкръжението. Възможно е да получите нови делови или други предложения.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 3, 4

Везни – Най-важното е да планирате всичко предварително и да го следвате неизменно. Важно ще е да възстановите реда в заобикалящото ви пространство. Като поставите нещата в ред, ще се почувствате по-добре. Отношенията с членовете на семейството ще бъдат противоречиви, но всичко ще свърши добре. Избягвайте лекомислието. Настроенията ви варират много, така че бъдете предпазливи, избягвайте да се занимавате с дейности, които изискват много усилия, и почивайте по-често.

Благоприятни дни – 3, 4

Бъдете внимателни – 6, 7

Скорпион – Горчиво-сладкият вкус преобладава в живота ви. Втората част от седмицата се характеризира със срещи с роднини и близки. Лесно могат да възникнат недоразумения, които ще успеете да преодолеете с малко усилия, но най-вече с хумор.  Старайте се да намерите общ език с хората, с които общувате. Намерете време и за себе си, да се поглезите, да релаксирате с приятели, да излезете на кафе. Би било добре да правите нови житейски планове и да подхождате по-реалистично към отношенията.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 2, 8

Стрелец – Предстои динамичен период. Така ще бъдете готови да се ангажирате с голяма работа. Дните са добри за подробен анализ на случилото се през изминалата година, но и за изграждане на нови планове за бъдещето. Свободните Стрелци, ако се погрижат да не стоят все  у дома, ще имат възможност за приятно запознанство, което може да започне като приятелски контакт, но има шанс да прерасне в нещо по-сериозно. Божественото наметало ви пази дискретно, но и от вас зависи как управлявате мислите, думите и делата си.

Благоприятни дни – 8

Бъдете внимателни –3, 4

Козирог – Има вариант да се разделите окончателно със стари приятели или да се откажете от покровител, който ви е разочаровал. Бъдете уверени, че други, много по-интересни и подходящи герои ще се присъединят при вас на този етап от живота.  Отношенията с вашия партньор в живота са противоречиви, за което трябва да внимавате. Ако сте във връзка, трябва да се погрижите за собственото си поведение, защото много лесно можете да нараните партньора си с едно изречение, понякога с обвинения, ревност или саркастичен хумор.

Благоприятни дни – 2, 3

Бъдете внимателни – 6, 7

Водолей – Седмицата може да ви се стори скучна и лесно да се забъркате в лоша бизнес комбинация с хора или поне с някой, който се представя за голям професионалист. Около средата на седмицата получавате специални астрални влияния върху мисленето и общуването. Може да настъпи раздвижване в сантименталните ви връзки. Има вероятност да се отпуснете, внимавайте за теглото си, пикантни храни, алкохол до края на месеца. Апетитът за забавления и приключения е на високо ниво при вас. Внимавайте да не направите големи и излишни разходи.

Благоприятни дни – 3, 4

Бъдете внимателни – 2, 8

Риби – Възможни са напрегнати ситуации в отношенията със семейството и то по отношение на домакинските задължения. Може да възникнат малки недоразумения с любимия човек, но ще преодолеете ситуацията без проблеми. Търсете във всичко положителната страна. Някои от плановете ви може да бъдат нарушени от непредвидени обстоятелства, но ще имате възможността да ги реализирате малко по-късно и в по-подходящо време. Вие сте обречени да се понесете на крилете на вдъхновението, да обичате, да се забавлявате, да забравите за досадните проблеми.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 3, 4

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.