Седмичен хороскоп от 8 до 14 януари

Астро-аспекти

На 9 януари Меркурий квадратура Нептун

На 10 януари Слънце тригон Уран

На 10 януари Марс секстил Сатурн

На 11 януари Новолуние в Козирог

На 12 януари Марс тригон Юпитер

На 14 януари Меркурий преминава в Козирог

Луната през седмицата се движи през знаците –  Стрелец, Козирог, Водолей и Риби

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 8, 10, 11(до14:00ч), 12, 13 януари

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 8, 11 (след 14:00ч), 12, 13, 14 януари

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

09.01. 20:26 – 10.01. 03:04
12.01. 04:34 – 12.01. 05:02
13.01. 12:00 – 14.01. 05:30

Овен –Погрижете се за нещата, които продължавате да отлагате. Ще се почувствате по-мотивирани и решителни за действие. Бъдете готови да поемете инициативата и да се възползвате от възможностите, които се появяват, за да постигнете това, към което се стремите.  Отпуснете се и подходете към живота с повече непредубеденост и сърдечност. Вселената буквално ще ви хване за ръка и ще ви преведе през всички трудности. Посещаването на социални събития ще бъде много полезно: ще има възможност да се срещнете с интересни хора.

Благоприятни дни – 8, 9, 12, 13

Бъдете внимателни – 10, 11

Телец – Засега бъдете в изчакване, не предприемайте още нищо по въпроса с проектите и идеите ви. Необходимо е да проявите известна предпазливост и търпение в дейностите си. Тази седмица е период не само откриването на нови благоприятни възможности, но и засилване на защитата ви от ангелите пазители. Предстоят прекрасни планетарни аспекти към вашия знак. Те ще проправят пътя за светло и вълнуващо бъдеще. Ако сте необвързани, може да откриете, че романтиката може да разцъфти на най-неочаквани места.

Morkadis

Благоприятни дни – 10, 11, 14

Бъдете внимателни – 12, 13

Близнаци – Вашата лековерност може да бъде използвана от недоброжелатели. Дръжте очите си широко отворени и бъдете по-внимателни. Разчитайте на силите си и не се поддавайте на провокации. Препоръчително е да се придържате към обичайния ритъм на живот, да не се опитвате да нарушавате установените навици. Тази седмица е изпълнена с двусмислени ситуации, от които няма да можете да намерите изход веднага. Забавете темпото, добре е да се вслушате в чувствата си и да оставите нещата да се подредят сами.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 8, 9, 14

Рак – Животът продължава както обикновено и нека подчертаем, че понякога, когато всичко е извън нашият контрол, трябва да чакаме търпеливо и спокойно. Чувството на неудовлетвореност, което ви преследва от доста време, най-накрая ще започне да избледнява. Инстинктивно чувствате, че сте намерили своята ниша в живота и можете да следвате призванието си, за да сбъднете мечтите си. Отпуснете се и слушайте медитативна музика. Това ще има лечебен ефект върху душата ви.

Благоприятни дни – 14

Бъдете внимателни – 10, 11

Лъв – Очаква ви една ползотворна седмица. Ще бъдете буквално изпълнени със свежи идеи. Хванете бика за рогата и не се страхувайте от нищо. Колкото повече въображение, изобретателност и креативност вложите, толкова по-добре. Бъдете готови да посрещнете предизвикателствата, които се изпречват на пътя ви. Обичате да правите силно впечатление на хората около вас, за това сте способни на екстравагантни и дори рисковани действия. В същото време не забравяйте за предпазливостта: не са изключени неприятности.

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни – 12, 13

Дева – Получавате надеждна небесна защита от токсични влияния и подкрепа при решаването на важни в живота проблеми. Този период не само поставя предизвикателства, но и е възможност за укрепване на духовните и материалните граници, създавайки основа за стабилност и просперитет в по-късния етап от живота ви. Склонни ще сте да реагирате по-остро от обикновено на всякакви досадни недоразумения. Отпуснете се – всичко неприятно, което се случва, не е толкова важно, колкото си мислите.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 8, 9, 14

Везни – Притеснявате се за малки неща, на които просто не бива да се обръща внимание. Време е да намерите своя баланс! Приведете мислите и приоритетите си в ред. Вие се движите бързо към целта си, така често просто не забелязвате препятствията, които възникват по пътя. Нека действията ви да се ръководят от ума ви, а не от емоциите. Оставете съмненията си настрана, ще успеете. Фокусирайте се върху настоящето и бъдещето, на което може и трябва да се гледа с повече оптимизъм.

Благоприятни дни – 8, 9, 12, 13

Бъдете внимателни – 10, 11

Скорпион – Някой ваш близък може да има внезапен изблик на емоции. И причината може да сте вие самите! Имате склонност да си правите прибързани заключения! Не е желателно да правите радикални промени в личните отношения: сега придавате твърде голямо значение на мимолетните емоции. Не бъдете прекалено настоятелни по никакъв въпрос, това само ще наруши междуличностната хармония. Трябва да практикувате умереност във всичко, включително диетата и физическото натоварване. Бъдете внимателни при попълване на документи.

Благоприятни дни – 10, 11, 14

Бъдете внимателни – 12, 13

Стрелец – Животът ви сякаш се връща в правия път. Ако направите положителна крачка към неизвестното, ще ви се открият нови и вълнуващи възможности. Добре ще е да се придържате към изпитаните пътища, вместо да опитвате експериментални подходи. Много неща могат да ви направят щастливи, възможни са приятни изненади. Планетите се подреждат така, че ще се почувствате много романтични и емоционални. Краят на седмицата обещава романтични запознанства в приятна обстановка.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 8, 9, 14

Козирог – Упорити сте, не се отказвате от плановете си, независимо какви са обстоятелствата. Нищо няма да ви попречи да постигнете целите си. Вие ентусиазирано поемате всяка задача, дори и най-трудната. Опитайте се да не почивате на стари лаври – резултатите до голяма степен ще зависят от това колко енергични и амбициозни сте. Животът е като изкачване на връх Еверест. Покажете на другите, че определено ще стигнете на върха. Ще имате късмет по въпросите на любовта, установявайки хармонични отношения с хората около вас.

Благоприятни дни – 14

Бъдете внимателни – 10, 11

Водолей – Това е време, в което ще се отворят пред вас много врати. Изненадите обаче не винаги ще бъдат приятни. Не оставяйте всичко на съдбата. Действията ви ще определят съдбата ви. Имате достатъчно енергия, за да преодолеете всички препятствия и предизвикателства, пред които сте изправени. Бързането няма да реши нищо по конструктивен начин. Търпението е ключът. Ако предприемете действия сега, това може напълно да промени финансовото ви бъдеще. Бързите и решителни действия са наложителни.

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни – 12, 13

Риби – Ще се почувствате ободрени и ще се стремите да вършите все повече и повече работа. Това показва, че нещата се движат в положителна посока до някъде. Във всеки случай, през тези няколко дни много от действията и решенията ви ще бъдат спонтанни. Нещо, което сте очаквали, най-сетне ще се сбъдне, но няма да ви донесе очакваната радост. Ще управлявате емоциите си разумно, запазвайки спокойствие в трудни ситуации и намирайки начин за помирение. Има много неща, които трябва да преосмислите. Прекарайте известно време със себе си.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 8, 9, 14

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.