Хороскоп за август

Овен – Скъпи Овни,  през август, както ще можете да видите, животът понякога поднася много приятни изненади! Чувствате ли, че вашето лично положение не е толкова завидно, колкото би могло да бъде? Мислите ли, че едно ново начало може да ви помогне да се почувствате по-добре? Надявате ли се, че скоро ще ви се открият нови възможности? Всъщност нещата може да се развият по-бързо от очакваното! 

Насочете вниманието си към Колелото на късмета. Тъй като имате невероятна сила на характера, тя ще ви помогне да преминете през изпитанията на живота без много трудности. Това също свидетелства за вашия нарастващ ентусиазъм. Той ще бъде особено полезен, когато трябва да поддържате курса си през лоши и трудни ситуации. 

Един проект е особено близък до сърцето ви, но все още не сте събрали смелостта да се включите напълно в него. През следващите седмици ситуацията ви може да се успокои. За добро, разбира се! Понякога си мислите, че сте перфектно подготвени да се справите с предизвикателствата, които животът може да ви представи. През месеца има малък шанс някой да се опита да подкопае вашите постижения. Звездите подчертават вашия характер на боец ​​и свидетелстват за способността ви да защитавате гордо това, което е ваше. Твърде сте привързани към ситуацията си, за да се оставите да бъдете превзети толкова лесно! От професионална гледна точка тази постоянна решимост може например да се превърне в силно участие в нови проекти. Тъй като имате много идеи, е много вероятно някои от тях да имат голям успех. От материална гледна точка, разбира се, но и от психологическа. 

Звездната ви карта говори за вашето неистово желание да водите живота, който чувствате, че заслужавате. През месеца няма да се колебаете да вземете важни решения, дори ако това означава да разклатите най-закотвените си уверености в краткосрочен план. Вашият хороскоп подсказва, че в личния ви живот тези промени ще бъдат най-лесно забележими. 

Телец–  Скъпи Телци, през август животът ви е на път да вземе неочакван обрат. Търпението, справедливостта, честността биха могли да ви помогнат през целия месец да управлявате по-добре периодите на по-лошо състояние, през които ще преминете. Би било напразно да мислите, че можете да избягате от него! В дългосрочен план благотворното влияние на умереността ще ви позволи да не придавате толкова голямо значение на трудностите, които може да срещнете. Добре известно е: животът се състои от възходи и падения. Успешните хора са тези, които успяват да сърфират по тези различни вълни умело. В бъдеще, когато се сблъскате с трудна ситуация, никога не губете надежда и направете всичко възможно, за да останете в своя курс, който сте поели. 

Месечната ви карта свидетелства за ваша саможертва и способността ви да разгръщате действията си във времето. Звездите над вас за месеца, ви насърчават да продължите напред и да не се оставяте да бъдете завладени от съмнения. Те също така подчертават определен брой качества, на които можете да разчитате, за да напреднете в житейския си проект през следващите седмици. Така че има надежда.

Напоследък е вероятно поведението на близките ви дълбоко в себе си да намирате за неприемливо. Сега е моментът да защитите възгледите си и да им кажете какво мислите. Вашият материален и емоционален успех до голяма степен ще зависи от способността ви да се обградите с правилните хора. Човекът е социално животно, но човекът може да е и вълк за друг човек. С времето ще успеете да отделите житото от плявата и да се откъснете от хората, които не желаят и пречат на вашето щастие. 

Запомнете едно нещо: дълготрайните връзки не са тези, които никога не срещат трудности. Те просто са тези, които приемат добродетелите на другия. В любовта също трябва да се научите да преоткривате себе си. Играта очевидно си заслужава.

Близнаци – Скъпи Близнаци, пригответе се за един особено приятен месец, особено от емоционална гледна точка! Вие сте последователни в идеите си и рядко се оставяте да бъдете повлияни от другите. Горди от своята независимост, вие обичате да развивате свои собствени теории. Те ви позволяват да разберете от своя оригинален ъгъл проблемите, пред които сте изправени. 

През следващите седмици на август, вашата креативност трябва да ви помогне да намерите решение на едно от основните ви притеснения в момента. Вашият жребий също така подсказва, че в професионалния ви живот ще се усети най-забележителният напредък. Ако не искате да пропуснете лодката, бъдете внимателни към най-близкото си обкръжение. Слушайте, оглеждайте се. Може да ви се предостави интересна възможност. От вас зависи дали се чувствате готови да я приемете.

Трябва да сте нащрек винаги, за да се възползвате максимално от потенциала си. Не се отдалечавайте от приятелите си, когато не е нужно. Те са самата основа на вашето благополучие. Обърнете внимание и на потенциалните последици от вашите избори върху живота на вашите близки.

Имате силно желание и ентусиазъм да продължите напред, но също така и имате и вашата нужда от сигурност. Очевидно имате забележителни професионални качества, на които винаги можете да разчитате, за да придвижите проектите си напред. Въпреки съмненията, които понякога пресичат пътя ви, звездите ви съветват да вярвате твърдо в щастливата си звезда. Както скоро сами ще се убедите, животът понякога крие много приятни изненади.

Понякога може би сте разочаровани от реалността на любовния си живот. Независимо дали сте във връзка или пък необвързани, нещата са на път да се променят. През следващите седмици, например, ще можете да изразите своите емоционални нужди по по-спокоен начин, без изобщо да позволявате на любимите си хора да ви доминират.

Рак – Скъпи Раци, август обещава да бъде по-добър от предишния месец. Нетърпеливи сте да водите съществуването, което смятате, че с право заслужавате, наистина е вероятно да решите да сложите някакъв ред в ежедневието си. За да направите това, няма да се поколебаете да поставите под въпрос някои от най-вкоренените си уверености. Все пак може да почувствате известна турбуленция в краткосрочен план. В дългосрочен план ще извлечете много ползи. 

Не се изненадвайте ако почувствате необходимостта да направите крачка назад в живота си през следващите седмици. Вашата прогноза ясно подсказва, че предстои период на интроспекция. Ще ви позволи да дефинирате по-добре реалните си нужди, но и да се отървете от лошите си навици.

Morkadis

Сега повече от всякога са важни добродетелите на търпение, постоянство и умереност. Звездите ще ви помогнат да отделите зърното от плявата и да определите по-добре приоритетите и целите си. Влиянието ще се усеща повече в дългосрочен план. Всяко ваше решение ще бъде търпеливо оценявано. Защо да си правите труда да бягате, когато костенурката винаги пресича финалната линия преди заека?

В работата, както и в любовта, понякога трябва да се съгласите да преоткриете себе си, за да бъдете щастливи. Промените, които се каните да въведете, не е задължително да бъдат добре разбрани от всички ваши близки. Ако не искате да вдигате твърде много вълни около себе си, бъдете дипломатични и отделете време, за да им обясните подхода си към тях. Тези усилия ще бъдат още по-важни, ако споделяте живота си с някого. Вашата искреност ще даде възможност на партньора ви да разбере по-добре през какво ще преминете и ще ви осигури подкрепата, от която се нуждаете толкова много, за да се почувствате пълноценни.

Лъв – Скъпи Лъвове, през август ще имате няколко поводи за радост. Те предполагат, че усилията, които сте положили през последните няколко месеца, са на път да дадат плод, независимо в коя област сте действали. 

По отношение на кариерата този месец може да се окаже изненадващ. Може да постигнете непреднамерен и неочакван успех на работното си място. Тези, които мечтаят за по-добри възможности за работа, ще имат късмет през този месец. А бизнесмените вероятно ще създадат някои много продуктивни идеи, за да развият бизнеса си.

 Звездната ви карта подчертава нуждата ви от обновление и желанието ви да водите живот в пълна хармония с ценностите, които са ви скъпи. Ще се радвате да защитавате гледните си точки, дори ако това означава да създадете бурни вълни около себе си. Новата динамика, в която скоро ще навлезете, ще повлияе както на любовния ви живот, така и на професионалното ви положение. За най-доброто, разбира се!

Животът по-рано или по-късно ще ви подготви добри изненади. За да можете да се възползвате пълноценно от тях, първо си направете труда да дефинирате точно вашите нужди, стремежи и желания. Като сте в съгласие със себе си, ще успеете да живеете живота, който заслужавате. Насочете вниманието си към външния свят. 

Звездите свидетелстват за нарастващия ви ентусиазъм, но и за съмненията, които понякога се настаняват твърде лесно във вас. Понякога изпитвате трудности при разгръщането на енергията си във времето. Трябва да придобиете повече самочувствие и да вярвате по-твърдо във вашата щастлива звезда. Понякога сте склонни лесно да сменяте целите си. За да се чувствате наистина добре в обувките си, е необходима малко стабилност, да развиете своето постоянство. Ще видите, ще ви се отрази толкова добре, колкото и на близките ви!

Дева – Скъпи Деви, през август ви очаква растеж, но той също като всяко нещо ще има цена. Трябва да положите повече усилия, отколкото смятате, че е необходимо. Осъзнавайки качествата си, винаги сте имали ясна представа за живота, който бихте искали да водите. Вашата способност да разгръщате действията си във времето, вашата упоритост в битка и доброто ви настроение също са част от специфичните черти на вашата личност. Дори когато животът ви принуди да коленичите, бързо успявате да намерите достатъчно сили да се изправите гордо. Вие сте напълно наясно, че животът е съставен от възходи и падения и сте особено добри в сърфирането по тези надигащи се вълни. 

Понякога се чувствате като попаднали в капана на ежедневието. Не ви достига време да направите всичко, което трябва да направите, но скоро във вашата посока ще задуха нов вятър. През следващите седмици ще имате наум само една мисъл: да направите себе си щастливи, като оставите настрана всички малки неприятности, които ненужно подкопават здравето ви. Направете нещо добро за себе си.

Ще успеете да намерите този баланс, от който се нуждаете толкова много, за да се чувствате удовлетворени. Предстои важна промяна във вас. В живота няма смисъл да се вкопчвате в миналото. Не се чувствайте виновни, че оставяте след себе си това, което вече не ви трябва. За да възстановите някакъв ред в живота си, със сигурност ще трябва да се вземат важни решения. За да избегнете грешки, проявете честност, строгост и умереност. Скоро ще започнете нова глава в книгата на живота ви. 

През целия си живот ще трябва да се научите да се обграждате с хора, които искат най-доброто за вас. Ще стигнете стъпка по стъпка до осъзнаването на основната роля, която играят вашите близки за вашето благополучие. Когато се сблъскате с трудност, никога не се колебайте да им се обадите. Истинската любов не осъжда, а успокоява. Винаги можете да почукате на правилните врати.

Везни – Скъпи Везни, несъмнено е отлична новина, че ви очаква един добър месец, особено ако тайно сте се надявали да вдъхнете нов живот в ежедневието си. Рутината ви е превзела малко повече напоследък. Звездите в хороскопа ви насърчават да вземете смелостта си в свои ръце и да се борите сега за каузите, които са близо до сърцето ви. Присъстващите енергии би трябвало да ви помогнат да продължите напред. Следователно трябва да се очакват някои промени за добро.

Получавате и едно предупреждение: да не пренебрегвате повече истинските си нужди. Очевидно е, че имате забележителна сила на характера, но и ентусиазъм, за който мнозина ви завиждат. Сега е моментът да прогоните лошите си мисли от ума си и да дадете воля на естествения си оптимизъм. 

През месеца, независимо дали промените, към които се стремите са от професионален или сантиментален характер, вие ще се насладите на полагането на първите камъни на основата на новата сграда на живота ви. Не очаквайте обаче ежедневието ви да се промени към по-добро още от първия ден. Това ще стане с времето, положението ви ще се подобрява стъпка по стъпка. Тъй като сте надарени с голямо търпение, това не би трябвало да е голям проблем за вас!

Никога не се отказвайте, въпреки трудностите, които може да срещнете. През следващите седмици едно непредвидено събитие може за съжаление да подкопае настроението ви. Не напускайте „бойното поле“, без да сте вложили цялата си сила в битката! 

Вашите ресурси да се справите с проблемите са в изобилие. Те ще ви помогнат през идните месеци да напреднете в живота си. По пътя неизменно ще възникват редица препятствия. Бихте ли искали да ги заобиколите или да се изправите срещу тях? От вас зависи! Знайте обаче, че присъствието на вашата Звезда над вас ви пази.

Скорпион – Скъпи Скорпиони, този месец ще ви бъде труден, ако позволите на негативността да се настани в сетивата ви. Някои неща не ви вървят и това също може да ви причини безпокойство и депресия. Оставете времето да поеме контрол над ситуациите, които изглеждат извън вашия контрол в момента. Нищо не лекува по-добре от времето и с течение на месеца вашите трудности също ще престанат да съществуват.

Очевидно имате много напорист характер, който ви помага да преминете през трудностите в живота без много проблеми. Опитайте се да останете търпеливи, вместо да казвате какво мислите през цялото време. Когато имате идея в главата си, е трудно да промените решението си. Вашите действия могат да бъдат използвани срещу вас от хора, работещи с вас, така че внимавайте.

Добре е да се опитате да вдъхнете нов живот на връзката си, но не пренебрегвайте повече нуждите си, за да угодите на партньора си или другите. Само като се чувствате комфортно със себе си, ще можете да задоволите напълно любимия човек. Ако сте необвързани и свободни, всичко подсказва, че няма да се откажете толкова лесно от набелязаната цел, въпреки неуспехите, които може да претърпите. Имайте вяра в себе си, рано или късно пътищата ви ще се пресекат със сродната ви душа. Любовта понякога е непредсказуема.

В свят, в който източниците на удоволствие са навсякъде, понякога може да е трудно да се следват указания. Като станете по-наясно с вашите приоритети, това ще ви помогне да бъдете малко по-последователни. Тяхното влияние трябва да се разглежда преди всичко в дългосрочен план. Така че не очаквайте от утре ежедневието ви да се преобърне!

Стрелец – Скъпи Стрелци, вашата звездна карта за август показва, че е на път да настъпи някаква промяна. Във всеки случай присъстващите сили изглежда се движат в тази посока. Няколко неизвестни все пак биха могли да попречат на това развитие. Очевидно през ума ви ще преминават редица съмнения и колебания между сигурността осигурена от вашата рутина и вълнението от новите открития. Въпреки всичко, спокойно ще преминете през периодите на съмнение, които евентуално може да срещнете. Слънцето в Лъв ще предизвиква вашата сила на характера, вашата решителност. Когато животът ви поставя пред препятствия и пречки, тихият вътрешен глас винаги ще ви насърчава да държите главата си изправена. Повече от очевидно е, че имате необходимите ресурси да се справите с всичко.

Упоритост, разум и търпение – дръжте се за тези качества. Те ще ви водят във времена на съмнение, както фаровете водят моряците през нощта. Наличието на добра преценка предполага, че непременно ще трябва да устоите на определени изкушения, ако искате да постигнете целите си. Всичко подсказва, че те ще са повече от очакваното. С търпение ще успеете да устоите на повечето от тях. 

Разногласията по маловажни въпроси могат да поставят връзката ви в опасна зона. Опитайте се да избягвате теми, които смятате, че могат да допринесат за лошото ви настроение. Направете почивка, ако нещата застрашават спокойствието ви. Връзката с родителите ви може да пострада малко. Отделете необходимото време на децата си, тъй като прекарването на време с тях ще бъде вид терапия за вас. 

Възможно е да се чувствате преуморени и напрегнати поради прекомерно мислене и влияние от негативни хора около вас. Опитайте се да се обградите с хора, които са позитивно настроени. Изберете любимото си хоби и отделяйте повече време за това. Всичко, което изпраща щастливо съобщение до мозъка ви, си струва да се направи.

Козирог – Скъпи Козирози, през август звездите ви приканват преди всичко да проявите изключителна толерантност към себе си. Очевидно сте склонни да бъдете много строги към малките си недостатъци. Вашето щастие ще зависи от способността ви да дефинирате по-добре реалните си нужди. За това слушайте сърцето си и не придавайте значение на нещата, които другите ще ви казват. Освен това не се изненадвайте, ако някои от приоритетите ви се променят в хода на месеца. Могат да възникнат нови цели. Тези предизвикателства ще ви донесат най-голяма полза. Присъстващите планетни сили показват, че тази промяна ще бъде изключително полезна за вашето благополучие. 

Изпитвате желание да се справяте с всичко добре, но също и вашето желание да живеете живот в пълна хармония с вашите истински ценности, а отговорностите ви пречат да водите живота, който бихте искали да водите. Размисълът ще ви помогне да видите ситуацията си в нова светлина. До края на месеца също е вероятно да сте придобили достатъчно яснота, за да оставите зад гърба си аспектите от ежедневието си, които вече не ви устройват напълно. Без да се преоткривате напълно, вие все пак ще имате нов облик. 

Ще сърфирате по тази нова вълна толкова умело! Предстои процес на трансформация. Това ще ви позволи в дългосрочен план да проектирате по-спокойно бъдещето си. Бихте могли да вземете важни решения. 

Ще се опитате да разберете в нова светлина трудностите, които срещате в момента. Когато на пътя ви се изпречи препятствие, оставете настрана гордостта си и потърсете подкрепа от хора, на които имате доверие. Техният опит може да ви помогне да преодолеете тези периоди на съмнение по-лесно. Звездите на вашата карта ви съветват да зададете насоките си и да се придържате към тях възможно най-добре.

Водолей – Скъпи Водолеи, чувствате ли се готови да започнете нов етап от живота си през август? Не се изненадвайте, ако някои от близките ви не одобряват всички ваши избори. Интензивността на жизнения импулс, който в момента преминава през вас, е преживяване, което е трудно за разбиране от тези, които не го изживяват. Вашата интелигентност и вашият рационален ум ще ви позволят да не вземате прекалено смели решения. Запомнете едно нещо: само вие можете да знаете какво е добро за вас. Така че не чакайте някой да ви каже какво да правите.

Имате проект близък до сърцето ви. Независимо дали е със сантиментален или от професионален характер, не се колебайте да се включите напълно в него, без да се страхувате от промените, до които непременно ще доведе. Трябва да има синхроничност между мисъл, чувство, действие. Това е цената на успеха. Никой не ви обещава, че няма да срещнете трудности, но те са затова, за да се преодоляват. Вашето щастие зависи колкото от качеството на социалния ви живот, толкова и от способността ви да се справяте с трудностите. Въпреки многото си отговорности, никога не правете грешката да пренебрегвате основните си нужди.

Очевидно имате много идеи в главата си. Възползвайте се от възможността да обмислите стратегията си във времето. Съдбата на човека по природа е циклична. Ето защо звездната ви карта ви съветва никога да не приемате ситуацията си (за каквото и да е) за даденост и да правите всичко възможно, за да я подобрявате постоянно.

От известно време рутината е установена между вас и партньора ви. Не забравяйте, че любовта трябва да се преоткрие, за да процъфтява с времето. През този месец имайте смелостта да разпалите отново пламъка на страстта. Малък романтичен уикенд понякога е достатъчен, за да рестартирате любовната машина. А за свободните представители на знака – имат всички шансове!

Риби – Скъпи Риби, през август емоционално и професионално погледнато, животът очевидно ви е подготвил много сладки изненади. Останете нащрек! От друга страна, повече или по-малко в близко бъдеще могат да възникнат редица непредвидени събития. Изправени пред тях, не винаги ще реагирате адекватно. Преживяванията, с които скоро ще се сблъскате, могат само да ви обогатят от сантиментална, материална или емоционална гледна точка. 

Още в началото на месеца може да преживеете известен смут в живота си. Вашето търпение и спокойно поведение може да ви помогнат да се справите ефективно с проблемите в живота си. Вслушвайте се в инстинктите си, но упражнявайте и мозъка си. Опитайте се да потърсите по-добри възможности другаде от сегашната ви работа, тъй като имате потенциал да се справите много по-добре. Нещата ще започнат да се оформят по-благоприятно през втората половина на месеца.

Вашата звездна карта подсказва, че предстои важна среща. Ако не искате да пропуснете шанса си, решете се да излезете от зоната си на комфорт и да активирате отново социалния си кръг. Напуснете уютният пашкул на рутината си, за да изследвате възможностите, които животът винаги предлага. Именно така можете да разширите перспективите си. Възможно е наистина да ви обземе желание за обновление. Вие сте капитанът на вашия кораб. Траекторията му зависи от вас. Ако не се вслушате в истинските си желания, това би означавало да се отречете от себе си. Не следвайте сляпо пътната си карта, дайте воля на творческото си въображение и приемете добродетелите на промяната. Не се съмнявайте в способността си да се адаптирате. 

Всичко подсказва, че сте особено добре подготвени да направите нова стъпка. Имате глава на раменете си и ясна визия за живота, който бихте искали да водите. Отворете обятията си за новото и се освободете от тези вериги, които все още ви свързват с вашето минало.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.