150 000-годишни метални тръби в китайските планини

2Това е една от най-удивителните тайни на древния свят. Планината Байгонг в провинция Цинхай в Китай е „инкрустирана“ със странна пирамидална структура, запълнена с пещери, които съдържат перфектни симетрични и изядени от времето метални тръби. Те потъват дълбоко в планината и, очевидно, се захранват от близкото езеро.

Дали са монтирани от извънземни или древни предци на човека? Корозиралите тръби от с диаметър от игли до 40 см се простират от дълбините на планината и стигат до соленото езеро на 80 метра от нея. Много тръби са унифицирани по размер и изглеждат така, сякаш са целенасочено положени.


Тези древни предмети са монтирани в много дълбоки скали, което елиминира всякаква възможност за полагане от нашите съвременници. В негостоприемните околности на планините се срещат само случайни номади.

Освен ако тези номадски племена не са разработили напреднала металургичната технология, тези тръби не са направени от човешки ръце. Така че, кой е вградил тези древни тръби дълбоко в планината?

Вижте още: 

ЕКВАДОР: МЕТАЛНАТА БИБЛИОТЕКА И ЗАГАДЪЧНИТЕ ТУНЕЛИ

инфо: http://30dumi.eu/

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

Един коментар
  1. Анонимен 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.