7- те най-големи грешки, поради които имате негативна енергия в дома си и парите не могат да дойдат при вас

енергия

Винаги се чувстватв нещастни. Вие нямате достатъчно енергия. Има няколко неща в дома ви, от които, ако се отървете ще бъдете щастливи и енергични в живота.

Необходимо е да се постараете и да се отървете от грешките, които намаляват вашите щастливи обстоятелства.

С помощта на Фън Шуй можете да откриете какво точно може да промените и веднага да почувствате разликата във вас, както физически, така и емоционално.

1 . Правите си тренировки в стаята за сън

Стаята за сън представлява място за отдих и интимност. Именно затова енергията за дейности и упражнения е нежелателна на мястото, където би трябвало да се успокоите и отпуснете.

Притежаването на всякакъв уред за тренировки в тази стая скоро ще се окаже тежест за постигане на релаксация, вътрешен мир и интимна атмосфера. Препоръка: Практика на друго място в къщата.

2. Трупат ви се много ненужни вещи

Натрупването на стари и ненужни неща е уморително както физически, така и емоционално.Притежавате стари вестници? Мръсните дрехи са навсякъде? Вероятно чувствате, че имате по-малко енергия от това, което бихте искали. Именно затова, не забравяйте къщата ви да бъде чиста и се освободете от бъркотията. Веднага ще се почувствате облекчение, по- здрави и силни.

3. Имате затрупани скринове

Дрехите от година на година събирате в гардероба и никак не ви идва на ум да се отървете от тях? Същите се намират навсякъде т.е. цялата стая се е превърната в един голям гардероб? По този начин откъсват и отдалечават и хората от вас. Направете място за нови неща в живота си и се отървете от дрехи, които вече няколко сезона не ви идва на ум да облечете.

4. Празни безжизнени стени

В случай, че притежавате някоя голяма стена, която е напълно празна, вероятно трудно ще настъпят удоволствия във вашия живот. Дайте си достатъчно време и пространство, за да украсите дома си с произведения на изкуството. Ако сте креативни и талантливи можете самата стена да боядисате.Сложете красиви плакати, картини и тапети.

5 .Тоалетната чиния е винаги отворена

Жените с години спорят за този проблем. Причината е наистина добра. Самата тоалетна е място за освобождаване от негативната енергия и затова, тя винаги трябва да е затворена. Погрижете са тоалетната чиния винаги да бъде чиста и затворена. По този начин ще се освободите от излишната негативна енергия.

Morkadis

6. Прозорците не са чисти

Прозорците са символ за състояние, слава и репутация. Именно затова, ако не се притеснявате редовно за тяхната чистота, не позволявате другите около вас да загубят своите таланти и способности.

7. Съхранявате ненужни неща

Неискани подаръци, независимо от това дали са някъде на видно място или захвърлени дълбоко в шкафа, ще предизвикат изключително неприятните неща от вашето минало. Веднъж завинаги намерете решение за тях и се отървете от оковите на миналото. Време е да продължите нататък.

инфо: zajenata.bg

Вижте още:

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.