Стари изобретенията от миналото, които ще ви изумят – част 2

 

продължение от част 1

6. Дървените бански костюми

а1

Идеята е доста хитра в действителност. Дървото не потъва, а плава на повърхността, като по този начин прави плуването значително по-лесно. За нещастие обръщането във водата и свободното движение като цяло са били доста затруднени…

7. Музикалната детска количка

SOME OF HISTORIES STRANGEST INVENTIONS

През 1921 г., специално за всички заети майки, се конструира първата музикална детска количка. Според производителите, количката има за цел да разнообразява както родителите, така и да успокоява децата. Въпреки всичко, това странно нещо не е имало особено голям успех.

8. Колелото амфибия

а3

Ако някога сте си мечтали да карате колелото си и във вода, то това изобретение ще грабне вниманието ви. Конструкцията е проста, но ефективна – обикновено колело, което вместо гуми има големи кухи форми. Отделно са добавени и допълнителни плавателни мехури, които не позволяват на цялото возило да потъне.

9. Бански…

а

Тези бански костюми също могат да впечатлят със своя интересен дизайн. Като цяло, през първите десетилетия на миналия век, е било доста хитово да се търси вариант да не се потъва.

 

10. Нов вид мотоциклет

б

Този мотоциклет се състои от едно гигантско колело и е немско изобретение от 1925г. Създателят на тази машина е искал да направи карането на мотоциклет по-трудно и по-опасно. Въпреки гениалния замисъл, това изобретение така и не добива завидна популярност…

инфо: http://359.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.