Американският астронавт Лирой Чао за срещата си с НЛО в Космоса

Космическа разходка на Международната космическа станцияЛирой Чао е американски инженер и астронавт с четири космически полета зад гърба си, сериозна репутация и скептично отношение към непотвърдените от науката теории. Въпреки това той не крие, че по време на престоя си в Космоса през 2005г. е видял нещо, което както той самият разказва е накарало сърцето му да скочи в гърлото.

През октомври 2004г. Лирой излита за Международната космическа станция, за да стане нейн командир и остава на поста до април 2005г. По време на едно от излизанията в Космоса, заедно с руския космонавт Салижан Шарипов, той става свидетел на уникална гледка.

Leroy_Chiao_Astronaut

Лирой Чао

Двамата мъже извършвали рутинна проверка на слънчевите панели на носещата се с повече от 28 000 км/ч станция, когато Лирой вижда как покрай тях прелитат странни светлини с още по-висока скорост.

Светлините са били подредени във формация от две съединени линии, образуващи тъп ъгъл. Чао описва случката като изключително странна. За съжаление руският му колега Шарипов в този момент гледа в друга посока и не успява да стане свидетел на изумителната гледка на НЛО.

И до ден днешен астронавтът няма обяснение за видяното, но признава, че това го е накарала да се замисли още по-сериозно върху въпроса – сами ли сме във Вселената. Той вярва, че планетата ни по всяка вероятност не е единствената, обитавана от интелигентни форми на живот, въпреки, че не е сигурен дали човечеството някога е посещавано от извънземни летателни апарати. Все пак американецът не изключва вероятността това да се е случвало в миналото, да се случва в момента или да се случи в бъдеще.

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.