Местата, които не могат да бъдат видени на Google Maps (галерия)


Колкото и да се кефим, че можем да видим целия свят през Google Maps, нещата не стоят съвсем така. Има локации, които не са предвидени за очите на обикновените граждани. Ето и кои са тези места:

1

Резиденцията на кралицата в Холандия е първото от местата, които не можем да видим в Google Maps. Причината? Там живее холандското кралско семейство. Други подробности не са известни.

 

2

Международното летище Бъфало Ниагара до голяма степен е размазано в картата и колкото и да увеличавате, шансовете да видите нещо, са просто нулеви.

3

Международното летище Бъфало Ниагара до голяма степен е размазано в картата и колкото и да увеличавате, шансовете да видите нещо, са просто нулеви.

4

Изкуственият резервоар на езерото Кеоуи в Южна Каролина също не е детайлно представено в картата. Той е оформен като коледна елха и задачата му е да помага на енергийната компания Duke.

1

Това голямо кафяво петно се намира в Русия, по-точно в сибирската тундра.

2

Това, което не виждате, е летище Минами Торишима в Япония. То се намира на остров, на който се подвизават Японските морски сили за отбрана.

3

Този регион е зает от американската армия. На територията му военните могат да тестват биологичните и химичните си оръжия.

1

Университетът Корнъл е комбиниран с топло- и електроцентрала. Той отвори врати през 2010 г., а на Google Maps не може да се види, защото е приятно замазан. Усилията на университета са да намали емисиите на въглероден диоксид.

2

Град Вавилон в Ирак прилича повече на безкрайна земеделска площ, отколкото на оживен град.

3

Този имот е собственост на холандското кралско семейство и не е единствената замъглена локация в Холандия. Не са показани също няколко военни бази и бази на военновъздушните сили.

инфо: http://359.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.