Абсолютно точен тест определя емоционалното ти състояние в момента

4

Избери си една фигура от тези на снимката. Избери тази, която първо ти е влезнала в полезрението.

След като направиш своя избор погледни отговорите:

Ако твоят избор е фигура 1,3,6 или 7,  то ти си решителен човек, който не се страхува от трудности и пречки. Имаш силна воля и железни нерви.

Ако мислиш че човечето с една от цифрите 2,11,12,18 или 19 прилича на теб и е твоето човече, то ти си симпатичен човек, който винаги има усмивка на лицето и на когото приятелите имат голямо доверие.

Изборът на човече с номер 4 те описва като непоколебим човек, който иска да постигне успех.

Номер 5 означава, че често чувстваш умора и нямаш много енергия, намираш се в дука и имаш нужда от помощ, за да се измъкнеш от нея и да наредиш живота си.

Ако твоята фигура е 9,  то ти си весела и обичана личност, която забавлява хората и винаги е в центъра на вниманието. Понякога това ти тежи, защото мислиш, че разбираш всички, но не всички разбират теб.

Изборът на номерата 13 или 21, означава, че обичаш да се затваряш в себе си, тревожиш се повече за неща, за които не трябва и избягваш големите компании тълпи от хора.

Човечето с номер 8 казва, че обичаш да мечтаеш и да живееш в свой собствен свят, в който трудно допускаш околните.

Изборът на фигури 10 и 15 те описва като добре приспособим човек към всяка ситуация. Ти осъзнаваш, че не света се върти около теб, а ти около него и успяваш да се нагодиш.

Човече с номер 14 означава, че си емоционално изцеден или изчерпан. Изправяш се пред вътрешна емоционална криза или душевни сътресения. Всеки има такива периоди, нали? Знай, че и това ще мине.

Фигура 20 е за хора с повишено чувство за собствена значимост. Ако си избрал човечето с този номер, тогава ти си роден лидер и искаш да си единствения, който хората слушат.

Ако твоят избор е човече номер 16, означава, че си уморен някой да се грижи за теб. Трябва да поемеш нещата в свои ръце.

Човечето с номер 17 пък означава, че мислиш за себе си и се поставяш на първо място, но винаги си в готовност да помогнеш на хората, които са покали, че си специален човек за тях.

Morkadis

инфо: pik.bg

Вижте още:

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.