Ако наблюдавате тези 4 признака у вашия партньор, той е емоционален психопат

скандал

Ако вашите емоции са се разклатили, откакто сте започнали да се срещате с половинката си, има шанс да сте във връзка с емоционално психо, пише beu.bg. Такъв тип човек постоянно ви обвинява за всичко, критикува ви и ви унижава, кара ви да поставяте под въпрос собствения си здрав разум. Целят ви плач и извинения, може да затруднят изясняването на това кой наистина е виновен. Ето четири знака, че се срещате с емоционално психо:

1. Обвиняват ви за всичко

Ако вашият партньор непрекъснато ви обвинява за всяко хълцане във връзката, това е знак, че той не е достатъчно зрял, за да приеме, че е направил нещо нередно. Дори когато нещо несъмнено е по тяхна вина, те ще направят всичко възможно, за да обърнат ситуацията и да ви манипулират да мислите, че сте виновни.

2. Те ви карат да се чувствате зле със самите себе си

Емоционалното психо е професионалист, който подтиска другите хора. Те ще критикуват всичко – от работата ви и хобито ви до вашите действия и визия.Те не се грижат много дали нараняват вашите чувства. Всъщност те целенасочено казват неща, които да ви разстроят, защото те самите са толкова нещастни отвътре, че проектират своите чувства върху вас.

3. Те контролират контактите ви

Общата манипулационна тактика на емоционалното психо е да контролира това с кого говорите и с кого си прекарвате времето. Те се опитват да ограничат комуникацията ви с вашите приятели и членове на семейството, защото те искат да бъдат център на вашия свят. Щом те накарат да вярваш, че не можеш да оцелееш без тях, те имат пълен контрол над теб.

4. Те предизвикват спорове

Емоционалното психо предизвиква спорове, за да получи емоционална реакция от вас. Те непрекъснато правят неща, които ви карат да се съмнявате в собствения си здрав разум. Може би имате усещането, че от началото на връзката сте се извинявали и плакали повече, отколкото когато и да е. Това се дължи на постоянната вина, която вашият партньор ви вменява. Тяхната емоционална психоза буквално изцежда живота от вас и вие се чудите как се е случило тава. След всичко казано е ясно, че такава връзка трябва да се прекрати.

инфо: beu.bg

Вижте още:

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.