На Луната има бази на извънземни

луна 1Хипотези за това, че на Луната има бази на пришълци, съществуват и до днес. Тази тема неведнъж е обсъждана в многобройни статии, но истината няма да излезе наяве, докато някоя държава не направи официално изявление, потвърждаващо с документи откриването на следи от извънземна дейност на естествения земен спътник.

Доказателства за присъствието на бази на пришълци на Луната били открити и от учените. Само че, както се очаквало, тези сведения били скрити навреме или иззети от базите данни на НАСА.

Проф. Карл Уоринг разказва как се занимавал с изучаването на снимки на пилотираните космически полети на Аполо. Тогава в ръцете му попаднали снимки с изображения на структура, която определено била създадена от разумни същества.

На свой ред д-р Франклин Роуч твърди, че внимателен анализ на видео- и фотоматериали, които били предоставени от астронавтите, му позволили да направи заключение, че озовалите се на орбита екипажи са били случайни свидетели на факта, станал по-късно известен като НЛО. Тези наблюдения са представени от НАСА като прости купчини боклук, но техните обяснения били опровергани от много експерти.

Още в Древен Китай през X-XI в. пр.н.е. звездобройците са писали за звездното небе. Но никъде не се среща споменаване на Луната. Във връзка с това някои смятат, че тогава спътникът на Земята още не се е бил появил. Съпоставяйки тази версия с легендата за Световния потоп, някои изследователи стигат до извода, че именно появата на нашето нощно светило на околоземна орбита е станало причина за древната катастрофа.

Според учени именно към историческия период, свързан с появата на спътника около Земята, се отнасят първите споменавания за странни същества, прелитащи на Земята от Космоса. Едно от потвържденията на тази хипотеза са рисунки на маите, които изобразяват спускащи се от Луната хора в необикновено облекло.

През 1968 г. Астрофизическата информационна система на НАСА пуска каталог, съдържащ описание на около 600 аномалии на повърхността на Луната. Към тях се отнасят движещи се неидентифицирани обекти с различни форми и размери, появяващи се и изчезващи лунни кратери, цветни мъгли, възникването на сенки и изблици на ярка светлина.

луна 2А руският астроном Козирев успял да фиксира на Луната няколко изригвания с червен цвят. Подобни аномалии най-често се фиксират в областта на един от най-големите лунни кратери, чийто диаметър е около сто километра. Кратерът носи името Алфонс и се слави като най-загадъчното място на Луната.

През 60-те години на ХХ век американският астроном Карл Сейгън заявява, че на лунната повърхност са открити пещери, чиито форми и размери навяват на мисълта, че са създадени по неестествен начин. Вътрешното пространство на най-голямата от тях е около сто кубически километра. Американските астронавти навремето са давали да се разбере, че всички мисии на „Аполо“ от 1968 до 1972 г. са следени от представители на извънземни цивилизации.

Освен това са фиксирани случаи на контакт на извънземни с астронавти. Пришълците общували със земляните чрез шифър. Версията за съществуването на специален шифър се потвърждава от японския астроном Кензахуро Тойода през 1958 г. ученият от Страната на изгряващото слънце видял на повърхността на Луната седем огромни букви, които изчезнали след няколко нощи. Появата на тези символи така и си останала необяснена.

Преди време в пресата се прокрадва фразата на американския астронавт Нийл Армстронг, произнесена от него веднага след кацането на Луната: „О, Господи! Тук има други космически кораби, построили са се покрай далечния край на кратера. Те ни наблюдават!“

луна 3Съветският астрофизик Йосиф Шкловски пък смятал, че Луната може да е бездействащ кораб на чужда цивилизация. По-късно подобна версия е предлагана и от руския радиоастроном Алексей Архипов. Той изказва мнението, че спътникът на Земята е извънземна станция, създадена специално за наблюдение на живота на нашата планета.

Изследователи, включително и представители на НАСА, под сурдинка твърдят, че световното правителство е забранило да се информират хората за пребиваването на пришълци на Луната. Но съществуването на снимки, запечатали различни постройки и следи от техника върху лунната повърхност, свидетелстват за обратното.

Предполага се, че базите на пришълците се намират от обратната страна на земния спътник. Свидетели на лунното кралство са станали участниците в мисиите „Аполо“. Според слуховете откъм тъмната страна на Луната са открити дворци и кули от прозрачен материал, напомнящ кристал, а също различна техника и транспорт, който е оставил следи.

Очакват ни още по-удивителни открития. Неслучайно нощното светило от древни времена ни изглежда загадъчно и с необяснима сила привлича вниманието ни.

Вижте още: 

Разговор с бивш служител на ЦРУ относно Зона 51 и извънземните

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

инфо: http://inews.bg/

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.