Алпинист засне странно НЛО, докато изкачваше връх Матерхорн в Алпите (ВИДЕО)

Aлпинист, който е изкачвал връх Матерхорн в Алпите, е забелязъл странен обект, летящ във въздуха. Човекът е успял да заснеме този обект с мобилния си телефон.

Самият обект приличал на нещо живо, но непознато на земята. Това не е първият случай на снимане на НЛО в този район. Съобщава се за много хора, които също са били свидетели на НЛО близо до планината Еверест в миналото.

инфо: blitz.bg

Вижте още:

Любител засне как флотилия НЛО напуска Луната (ВИДЕО)

9 факта за секретния проект „Синя книга“ за изследване на феномена НЛО

Истината за НЛО и извънземните не може повече да бъде прикривана!

Как НЛО спря футболен мач

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.