Астропрогноза за 18 юни: Идва мощен енергиен поток

мисъл

Луната е в знак Лъв до 11:42ч. Луната се движи на празен ход от 06:27ч до 11:42ч. През това време не започвайте нищо ново и важно, не правете важни покупки, не подписвайте договори, не посещавайте държавни учреждения. Може да се окаже, че всичко е напразно и само ще изхабите нервите си и ще загубите времето си.

В 11:42ч Луната преминава в знак Дева, където ще остане до 15:30ч на 20 юни. Хората стават по-педантични и рационални. Напразно си придирят един на друг. Заради дреболиите, които сега се оказват значително важни, винаги се изпуска най-главното. Заедно с това Луната прави хората по-отговорни и дисциплинирани. Сега лесно ще се изпълни работа, която изисква точност на действията. Не е подходящо да се взема важно решение. За глобалните дела не достига интуицията и способността да се предвиждат последствията. Подходящо е за трудоемка, мудна и монотонна работа, която се удава по-лесно, отколкото в другите дни.

Уязвим е стомашно-чревният тракт и нервната система. Да не се правят операции на органите на коремната кухина, да не се вади апендиксът освен при спешни случаи. Подходящо време за гладуване. Да се избягва тежката храна. Тя трябва да е лека и еднообразна. Претоварването на стомаха носи повече вреда, отколкото в друго време. Заемете се с решение на проблеми, касаещи собственото ви здраве. Всичко, което направите сега, ще е двойно по-полезно.

6 лунен ден (започва от 11:00ч на 18 юни продължава до 12:10ч на 19 юни) В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Човек получава възможност да приема космическа енергия и космическа информация. Съвкупността от земния и небесния поток дават възможност на човек да реализира стоящите пред него задачи. Можете да проявите своите способности на различни поприща. Нараства способността да се материализират идеите, а също и възможности за разширение на контактите.

Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Възможно е да имате телепатична връзка с близък човек. Ден на интуитивното знание и за служене на другите. В 6-я лунен ден Христос е отправил апостолите си да проповядват.

Днес мислете по-малко. Не затормозявайте съзнанието си с житейски грижи. Оставете мислите свободно да плават. Вашето самочувствие ще зависи преимуществено от поведението ви. Ако сте тъжни, ще започнат да ви мъчат хронически недъзи. Ако съумеете да се разпуснете, нищо няма да ви заболи.

Ден за любов, смирение и прошка. През този ден не трябва да изразявате недоволството си от живота, от обстоятелствата, от себе си или другите. Всичко трябва да се приема такова, каквото е. В семейството може да се прояви кармата. Полезно е да се направи нещо полезно за цялото семейство или поотделно за членовете му. Добър знак е облак на небето или мелодичен звън. Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики.

Секс – В този лунен ден сексуални отношения трябва да бъдат спокойни, нежни и изпълнени с трепет. Това е време за класическия секс с традиционни пози. Обезателно се въздържайте от техники, които изискват активни действия. Нека бъде по-малко секс, повече нежни думи, ласки, целувки, прегръдки и нежности.

Подстрижка – Ако сте решили скоро да се подстригвате, то днес е един от оптималните дни за това. Подстрижката способства подобряване на вашето здраве. Ще се намерят нови способи за нови финансови източници в скоро време.

Покупки – Става за покупки на текстилни изделия. Иначе може да купувате само това, което има връзка с творчеството и интелектуалната дейност. Това могат да бъдат книги, тетрадки, блокчета, моливи, принадлежности за рисувате, билети за театър, музей и т.н. С покупката на други неща могат да възникнат проблеми.

Гадаене – Благоприятно време за гадаене на бъдещето.

Сънища – Към сънищата се отнесете съвсем внимателно, тъй като се считат за пророчески. Символите могат да открият на човека не само за него, но и за бъдещето му. Много е важно да се доверите на интуицията си. За сънищата, които сте видели през 6-то лунно денонощие, не трябва да разказвате на никого. Ако ви се присъни познат човек, това означава, че или нещо му е нужно или че той има да ви връща някакъв дълг.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.