Астропрогноза за 5 септември: В този ден ще успее само този, който не бърза

хороскоп

Луната е намаляваща и в знак Рак до 16:55ч на 6 септември.

Рак е „женски“ воден знак. Подчинен на лунното ръководство, той изостря целия спектър от разнообразни емоции: от най-възвишените и животворни до крайно потиснатите и отрицателни. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Нежелателно е да се отправят критики и да се предявяват претенции. Собствените преживявания стават сега по-важни от случващото се във външния свят. Появява се копнеж за спокойствие, грижа за близките хора, обратно при природата. Идеалният момент да се успокоите и да укрепите вътрешната си сила. По време на Луна в Рак се увеличава апетита. Трябва да отдавате предимство на плодовете и зеленчуците, да пиете по-малко вода – възможно е подуване и отоци. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

През деня тригонът на Луната с Нептун ще засили интуицията, въображението, може да донесе творческо вдъхновение. Умът се отваря към духовното и мистичното. А благоприятният аспект между Слънцето и Луната носи хармонизация и стабилност. Днес интуиция и съзнание работят заедно, което е добре за отговорните дела. Действието на този аспект ще благоприятства както отношенията, така и работата, също така ще влияе и върху общото настроение.

Днес е 25-ти лунен ден, който започва от 01:36ч на 5 септември и продължава до 02:38ч на 6 септември.

Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи енергията и живота от едната страна и загубата на енергия и смъртта от друга.

Девиз на деня е “Бързай бавно”. В този ден ще успее само този, който не бърза. Да се избягват активността, прибързаността, суетата. Не трябва да започвате нищо ново, но трябва да завършите започнатото. Да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили. Избягвайте случайните контакти и изненади.

Ден на пасивност, усамотение и покой. Това е ден за съсредоточаване, самовглъбяване. Опитайте се днес да видите всяка една ситуация в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, обмислете живота си и това, как вие възприемате света. Всеки знак през този ден трябва да се възприема като указание за нещо. Всеки човек има свой собствен вътрешен глас – това е вашият ангел пазител, който говори с вас и в 25-ти лунен ден, гласът му особено добре се усеща. Малко вероятно е обаче да чуете гласа на Висшите сили, ако сте затънали в непрекъсната разпра със съседи, приятели или колеги. Тогава няма да общува с вас в този ден вашият ангел-пазител, а вашият личен демон-съблазнител и съветите му ще объркат още живота ви. Работете над повишаване на духовността си.

Вашият тънък, душевен свят е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Не допускайте никого до душата си. Избягвайте теми за личния си живот. Даже събеседникът ви да е сериозен и надежден човек, не се препоръчва да разголвате душата си. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, но не нарцистично, а да приемете себе си с всички плюсове и минуси.

Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото са ушите, не трябва през този ден да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират.

Ден за очистване от шлаките – физически и духовни. На заболявания възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

Секс – Подходящ е чувственият и бавен секс. Бързият секс не се препоръчва. Създайте романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пийне малко червено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, защото всяко нарушение на структурата води до влошаване на работата на енергийно-информационното поле.

В сънищата човек се измъчва от отрицателна енергия, в тях прониква нечиста сила.

Днес е 19 слънчев ден – Бъдете бдителни и следете за думите, които изричате. Денят не подхожда за веселие. Може да си позволите да бъдете сантиментални, хубаво е да поплачете. Трябва да бъдете спокойни и релаксирани. Благоприятно е за индивидуална работа, работа по къщата.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.