Астро: Благоприятен ден от лунния цикъл

Намаляващата Луна е благоприятна за всички въпроси, които се нуждаят от завършване. Ограничава растежа и помага да се премахне всичко, което е нежелателно. Раните зарастват добре и бързо, белезите не остават или са по-малки. Тялото се регенерира по-бързо.

Луната в знак Дева до 03:23ч на 13 октомври

С преминаването на Луната през знака на Девата хората стават забележимо по-практични, те са придирчиви един към друг, пропускайки най-важните неща. Всичко приемаме много сериозно, ставаме по-отговорни, дисциплинирани, акуратни и внимателни. Логиката работи много добре в тези дни. В същото време тези качества се проявяват най-добре само при монотонна работа и прости дела. 

Уязвими са червата и корема. Ако има проблеми, по-добре е да направите щадяща диета за себе си. В никакъв случай не приемайте коремна хирургия, в дните на Дева това е много опасно. Но тези дни можете да премахнете мазолите и да правите операции на краката. 

Лунен календар: 27 лунен ден от 03:59ч на 11 октомври до 05:02ч на 12 октомври

Доста приятен и тих ден от лунния цикъл. Подобно на предходните лунни дни и този е посветен на духовното развитие. Идеално подхожда за медитативни практики, тъй като помага да се постигне пълно отпускане, необходимо за постигане на вътрешната хармония. Изострят се чувствителността и интуицията, може да получите вдъхновение. Интуитивно можете да получите всякакви тайни знания. Денят обещава много неочаквани открития. Възможни са прозрения – можете неочаквано да откриете изход от трудна ситуация, която ви преследва. 

Денят е наситен с информация и ако внимавате за това, което се случва около вас, а също и да се вслушвате във вътрешния си глас, ще имате възможност да намерите отговори на нерешени въпроси или да видите истината за нещата. Добър ден за научни изследвания. Творческият подход ще помогне да се намерят нови начини за решаване на определени задачи.

Добре е да се работи по социални въпроси. Възможно е ефективно да се решат проблемите, свързани с финансовата и търговската дейност. Но различните операции в областта на недвижимите имоти се препоръчва да бъдат отложени за друго време, тъй като днес късметът може да ви прескочи. Средствата дадени за благотворителност, впоследствие ще се превърнат в придобивки, не само духовни, но и материални.

Този лунен ден е подходящ за почивка. Можете да правите това, което искате. Например да слушате музика, да гледате филми, да четете любима книга. Добър период за провеждане на здравни и общоукрепващи комплекси. Препоръчва се внимателно да се извършват закаляващи процедури. Полезно е постенето и гладуването. Добре е да се даде на тялото малко физическо натоварване, но неговата интензивност трябва да бъде умерена. Подходящо време за различни техники, като духовни практики, медитация, Ци-гун, йога. Препоръчва се да се ограничи използването на синтетични лекарствени средства, ако е възможно, да се заменят с естествени аналози. За лечение е добре да се използват природни и хомеопатични лекарства.

В основата на секса трябва да стои духовната връзка, близостта между двамата, а не обикновената физиология. 

Покупки – Практически може да се купува всичко, което ви трябва, важното е покупката да не е твърде скъпа. 

Подстригването е подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление, както и за промяна на имиджа. Ще се засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните. 

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.