Астро: Вгледайте се и се вслушайте внимателно в света около вас, той може да ви даде важни знаци

pixabay.com

Луната e в знак Водолей до 01:58ч на 16 април

В дните на Водолея нараства нуждата от вътрешна свобода и еманципация. Емоциите оживяват, започват да се проявяват открито и свободно. В този момент не можем да понесем и най-малкия натиск или ограничение върху себе си. Вътрешната независимост е това, което се превръща в основна ценност за нас. Искаме нещо ново, лесно правим неочаквани неща, може да очаквате всякакви странности от някои хора. Настроението се променя често и рязко, хората стават по-чувствителни и нервни. Възможни са изненади, срещи с интересни хора, със стари приятели.

Уязвими са очите, коленете, долните стави. Да не се тича. Не стойте дълго време прави, избягвайте да вървите на дълги разстояния.  

Знакът е безплоден и сух. Счита се за най-неблагоприятния знак за растежа и развитието на растенията. В дните на Водолея е по-добре да не сеете, садите и пресаждате каквито и да било растения. Семената не покълват, разсадът се разболява и умира. Дърветата, засадени във Водолей, ще растат възлести и грозни. Добър за пръскане и прищипване, бране, плевене, култивиране, борба с вредители, прибиране на реколтата. Този знак е добър за животновъдите, ако е необходимо да се получи материал за разплод и отглеждане на нов сорт, тогава това трябва да се направи, когато Луната е във Водолей.

След 18:17ч Луната преминава на празен ход. 

Лунен календар: 25 лунен ден от 04:42ч на 15 април до 05:12ч на 16 април

Символи: костенурка, черупка, съдове с жива и мъртва вода. Това е чудесно време за постигане на хармония. Отварят се всички информационни канали, пречистват се енергийните потоци.

Днес Луната не е щедра на енергия. Животът престава да бъде в разгара си. Хората стават мързеливи и апатични. Но не изпадайте в депресия. Отделете време за духовно развитие, умствена дейност.

Ден за почивка и размисъл. Пасивен период, когато е по-добре да се откажете от физическата активност в полза на вътрешната самота и да работите над себе си. Трябва да действате днес смислено, без бързане и суетене. Може да има пристъпи на мързел и апатия. За да се справите с тях, отделете време за духовно развитие, умствена дейност. Обобщете изминалия месец. Опитайте се да се приведете в състояние на мир и хармония.

По-добре е да завършите това, което сте започнали по-рано. Денят изобщо не включва активни действия. Добре е да се посветите на медитация или да отидете сред природата. По-добре е да прекарате време насаме със себе си. Не е най-благоприятният ден за общуване. Колективните занимания днес не са непродуктивни. Не се препоръчва да започнете нещо ново – по-добре е да се отдадете на почивка и да се възстановите. Медитирайте, визуализирайте, направете интроспекция.

Вгледайте се и се вслушайте внимателно в света около вас, той може да ви даде важни знаци. Обърнете внимание на тях и се вслушайте във вътрешния си глас, за да ги интерпретирате правилно. В двадесет и петия лунен ден интуицията обикновено се изостря. Болестите на този ден не са опасни и като правило преминават без усложнения. Въздържайте се от груба храна, алкохол и пушене.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.