Астро: Време на енергиен обрат

Луната е в знак Козирог до 09:09ч на 26 септември

Мислите на хората сега са устремени към практичната страна на живота. В постъпките и решенията си се ръководят изключително от логиката, здравия смисъл и целесъобразността. През този период способността за съчувствие и съпричастност намалява. Лесно може да настъпи отчуждение и равнодушие дори към близък човек.

Уязвими са кожата, ставите, гръбначният стълб и жлъчният мехур. Костите сега също са уязвими и се увеличава опасността от травми. Не се препоръчва да ходите на зъболекар, да вадите и лекувате зъби.

Продължава 8 лунен ден до 16:17ч на 25 септември (от 15:23ч на 24 септември)

Това е доста труден ден, когато не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Старайте се да не изразходвате енергията си напразно. Подходящо е за вътрешна работа над себе си. Вслушайте се в гласа на своята интуиция. Външно можете да останете пасивни.

Важно е бързо да умеете да решавате проблемите, да не им оставяте време за развитие. Време за обновление, за очистване на душата, тялото и дома. Освободете се от ненужни и стари вещи. Гледайте  пламъка на запалена свещ и си представяйте как всички обиди и неволи изгарят в него.

Даже най-малките спорове в къщи или в службата трябва да успеете да изгладите, защото от тях може да се получи сериозен конфликт и да се стигне до неприязън на един към друг. Не бива да се злослови в този ден.

Следва 9 лунен ден от 16:17ч на 25 септември до 17:02ч на 26 септември

Този лунен ден е първия критичен ден от лунния цикъл. Обикновено съвпада с първата квадратура на Слънцето и Луната. Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Време на енергиен обрат.

Добро време за решение на всекидневни проблеми. В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с енергията на любовта и прошката.

Всякакви очистителни процедури в този период са стъпка към подобрение на взаимоотношенията ви с околния свят и укрепване на собствената значимост. Най-уязвими са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Разтоварващ ден. Да се избягва преяждането.

В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения. Жените трябва да бъдат много внимателни, тъй като мъжете в този ден са много податливи на агресия и необуздани сексуални желания.

9 слънчев ден – Не се страхувайте да поемете отговорности. Постарайте се да не натоварвате другите със своите проблеми. Препоръчва се да се очисти дома от негативна енергия. Не се страхувайте да поемете отговорности. Покупки – само най-необходимото, това, което ще ви трябва скоро. Хубаво  да гори свещ или да свети лампа.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.