Астро: В този ден вратата към Висшите светове е отворена

Луната е в земният знак Телец от 01:19ч до 10:47ч на 13 ноември.

Хората стават по-нежни и милостиви, но също така с по-материална нагласа и по-практични. Избягвайте немотивираните действия и местата, където има много хора. Добре е за срещи с близки и любими хора. Подходящо е да се поглезите с един релаксиращ и отпускащ масаж, да пеете и танцувате. За да повишите и подобрите настроението, трябва да ядете нещо вкусно и да гледате нещо красиво.

Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Не се препоръчва хирургични намеси не само в тези органи, но и всякакви други. Това не важи за спешните случаи. Избягвайте студените напитки, както и викането. Отложете посещението при зъболекар, освен ако не ви е спешно.

Продължава 15 лунен ден до 16:56ч на 11 ноември (от 16:31ч на 10 ноември)

15 лунен ден, въпреки че се приема за сатанински, той е светъл и радостен ден, но все още незащитен от агресията на тъмните сили. В този ден вратата към Висшите светове е отворена. Ден на преход или във висшия, или към низшия свят (според действията и постъпките). Който е готов да се спусне – се спуска надолу, който е готов да се въздигне – се въздига на по-горно ниво.

Ако семената посети в отминалото новолуние са били негативни и заложената програма е била разрушителна, то в този ден човек ще се сблъска със злото и може да разбере кои са му врагове. Ако не може да го разбере, да го осъзнае, той ще преживее злото и лично ще страда от това.

Този лунен ден е един от най-важните дни за целия лунен цикъл. Това е времето, когато светлите и тъмните качества в човека са засилени. Препоръчва се медитация или прилагането на други техники, насочени към релаксация и отпускане. Техники за изчистване на чакрите и енергийните канали също са полезни. Екзотичният масаж е най-подходящ за изцеление на тялото в този лунен ден. Препоръчително е професионалист да го прави, но това не е задължително.

Избягвате случайни любовни връзки, които могат да ви създадат много проблеми. Любовните отношения са противопоказни. Те носят сега в себе си вампирски тенденции (изчерпват жизнената и сексуална енергия – до 16:56ч). Не се поддавайте на никакви съблазни, не се занимавайте с хазарт, не проявявайте негативните си качества. Ако не е наложително – не пътувайте. Не приемайте подаръци в този лунен ден.

Хората родени в 15 лунен ден в повечето случаи са нещастни в първият си брак. Техните партньори могат да са ”тяхното наказание” и да ”изсмукват техните жизнени сокове”.

Следва 16 лунен ден от 16:56ч на 11 ноември до 17:24ч на 12 ноември

Това е един светъл и хармоничен ден, в който също трябва да се избягват спорове, критики, прояви на всякаква агресивност и безцеремонност в поведението. Това в последствие може да се отрази на здравето, тъй като астралната енергия е в упадък. Нужно е човек да се освободи от всякакви излишни страсти.

26 слънчев ден – Ден за справедливост и подаръци от съдбата, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили, особено ако е свързано с увеличаване на благосъстоянието. Днес даже най-простите и обикновени молби достигат до Небесата. Не си отказвайте нищо в този ден.

По-важни аспекти през деня

Слънце съвпад с Меркурий в 17:23ч

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.