Астро: Денят е загадъчен и мистичен

Луната е в знак Телец до 01:34ч на 27 декември

Хората сега са с по-практическа и материална нагласа. Повече се интересуват от битието. Да се избягват немотивираните действия и местата, където има много хора.

Добре е да се срещате с близки и любими хора. Шопингът добре се отразява на психиката. Идеално време за гурме, за кулинарни експерименти, да опитате нови рецепти, нови коктейли. За да повишите и подобрите настроението, трябва да ядете нещо вкусно и да гледате нещо красиво.

Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Избягвайте студените напитки. Не напрягайте гласовите си връзки. Да се пази гърлото от простуда.

От 13:33ч до 01:34ч на 27 декември Луната излиза на празен ход. Нищо важно не се препоръчва да започвате или да купувате.

12 лунен ден до 14:32ч на 26 декември (от 14:06ч на 25 декември)

Обикновено преминава мирно и спокойно. Изисква се определена концентрация. Нужно е да се вслушваме в своите усещания, а не да ги анализираме. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки.

Денят предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Затова да се ядосвате и гневите е крайно противопоказно. Не трябва да спорите, да обиждате или да се жалвате от съдбата. Може да заседнете в това състояние за дълго.

Благоприятно е за общуване и за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ.

Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват. Посетете църква, запалете свещ за живите и упокой на мъртвите, които са ви били близки и скъпи.

Денят носи успех и късмет на този, който е способен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена.

13 лунен ден от 14:32ч на 26 декември до 15:02ч на 27 декември.

Денят е загадъчен и мистичен.

В него се отваря врата между земята и небето. Може да научите нещо, което ви е било неизвестно досега. Слушайте съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях.

Morkadis

Неблагоприятно време за всякакви начинания. Работата трябва да бъде насочена към подобряване, доусъвършенстване, работа над грешките.

Днес могат да се повторят различни ситуации от живота ви, които вече сте преживели. Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях ви останат лоши чувства, получавате чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред.

В този ден процесите на подмладяване на организма са особено активни. Това е така, защото натрупаната в първите две фази на Луната енергия вече е толкова силна в нашето тяло, че тя започва да циркулира в него по затворен кръг, буквално измива, пречиства, подновява всички органи и системи. Заедно с енергията в организма, прекрасно циркулират кръвта и другите течности и различните полезни вещества. Ето защо през този ден яжте повече храна, съдържаща полезни вещества – тя ще бъде напълно усвоена.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде иновативен, най-подходящото време за нови сексуални техники и пози, любовни игри. Сексът трябва да е активен, но ако предварително се чувствате уморени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си. Липсата на сексуално желание в 13 лунен ден или усещане за умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си.

11 слънчев ден – Препоръчва се всичко да се прави с лекота, бързина. Занимавайте се с много дела, не зацикляйте само върху едно нещо. Важно е да се отреагирва веднага на променящите се ситуации. Хубаво е да се приведе дома в ред, да се приемат гости. Благоприятно е да се съберете с приятели от детството си.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.