Астро: Ден, в който добрите молитви се сбъдват

pixabay.com

Тригонът на Слънцето с Луната
носи хармонизация и стабилност. Днес интуиция и съзнание работят заедно, което е добро за отговорни дела. Действието на този аспект ще благоприятства както отношенията, така и влияе върху общото настроение. Хората ще се чувстват оживени и в приповдигнато настроение. Подходящ момент да се обръщате към висшестоящи. 

Хармоничен аспект свързва Луната и Уран – Благоприятно за общуването между двата пола. Действа принципът на равенството. Решителност, жизненост, оригинален дух, амбиции, изобретателност и щастливият случай ще споходи мнозина.

Луната е в знак Рак от 05:54ч до 14:24ч на 24 февруари

Луната ни потапя във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни и лесно раними. Нашите преживявания стават по-важни от случващото се във външния свят. Силата, която доминира в този период, често потиска самочувствието и води до безпокойство. Настроението става променливо и нестабилно. Не е най-добрият период за вземане на решения и спонтанни действия. Трябва да си осигурим комфортна обстановка. Сега е най-доброто време да създадем уют у дома. Подходящо време, което трябва да отделим за занимания със семейството, дома и за грижи за близките хора. Проявлението на Луната в този период се характеризира с загриженост и взаимна отдаденост.

Луната в Рак увеличава чувствителността на стомаха, така че в тези дни трябва да бъдете изключително внимателни към храната. Увеличава се чувствителността и на черния дроб. Сега не трябва да се извършват ендоскопски изследвания и промиване на стомаха. Кърмещите жени трябва да внимават за мастит. Увеличава се апетита. Трябва да отдавате предимство на плодовете и зеленчуците, да пиете по-малко вода – възможно е подуване и отоци.

Продължава 11 лунен ден до 12:51ч на 22 февруари (от 12:07ч на 21 февруари)

Космическата енергия е в състояние да събуди в човек скрити резерви и напълно да го преобрази. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва пасивност, но и да се претоварвате е неуместно. Да не се предприемат рисковани дейности.

Следва 12 лунен ден от 12:51ч на 22 февруари до 13:45ч на 23 февруари

Денят носи успех и късмет на този, който е способен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена. Предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си.

Обикновено преминава мирно и спокойно. Изисква се определена концентрация. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки. Приемете, че всичко, което се случва е за по-добро.

Проявата на любов и съчувствие днес са необходимо условие за изпълнението на вашите желания. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели.

Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в спорове и избягвайте да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да заседнете в това състояние за дълго. Полезни са заниманията с йога и други източни практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, но можете да си направите лек масаж.

Сексът трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, които имате, колкото проявите на любов, нежност, доброта и разбиране.

Подстрижката подобрява здравето, освобождава ви от обиди и притегля богатство.

Благоприятно е да се посети църква. Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват. Идеално време за уединение, духовни и молитвени практики, за обети за мълчание и медитации.

9 слънчев ден – Не се страхувайте да поемете отговорности. Постарайте се да не натоварвате другите със своите проблеми. Дългосрочни покупки – в никакъв случай. Купувайте само това, което ще ви трябва скоро и е наложително.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.