Астро: Ден, в който се разгръща кармата

Луната е в знак Козирог до 09:09ч на 26 септември. Движи се на празен ход от 06:37ч до 09:09ч, след което преминава в знак Водолей.

Връзката с приятелите и социалните проблеми ни докосват дълбоко. Сега е най-подходящото време да се включим в социални каузи. Хората стават по-чувствителни и нервни. Поведението – свободно, непредсказуемо, освободено. Подсъзнателно се търси свобода, промяна. Събужда се интереса към всичко ново, необичайно. Човек може да започне се бунтува и противи на това, което счита за несправедливо. Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, проблеми с комуникационните връзки.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Продължава 9 лунен ден до 17:02ч на 26 септември (от 16:17ч на 25 септември)

По-добре е да прекарате този ден в спокойна, ежедневна работа. Енергията на деня влияе отрицателно върху хората. Бъдете смирени. По-добре е да не се захващате с нови дела – има риск да сгрешите в оценката на възможностите си.

На този ден се изявява тъмната страна на човек, освен това виждаме света като в криво огледало. Обикновено в деветия лунен ден зачестяват кавгите и конфликтите. Никой не слуша никого освен
себе си, и в същото време всички са уверени в своята правота. Не се учудвайте, ако имате чувството, че не ви върви.

В емоциите може да се наблюдава нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Трябва да контролирате мислите и думите си, да се опитвате да не реагирате отрицателно на околните. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с енергията на любовта и всеопрощението.

В това време трябва да бъдете много внимателни във всичко: от използването на прибори за хранене до пресичане на пътя, тъй като вероятността от нараняване е голяма. Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Време на енергиен обрат. Най-уязвими днес са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Очистване на помещенията физически и енергийно.

През този период се разгръща кармата: подсъзнателните ритми на човек са синхронни с ритмите на лунната енергия. В резултат на това възниква ситуация, при която всичко, за което преди сте си затваряли очите, излиза наяве. Всички нерешени проблеми, неизпълнени обещания, омраза, гняв, негодувание изплуват на повърхността от дълбините на вашето подсъзнание … Ако изведнъж през този период при вас се появят вдъхновение, нови мисли, идеи за нови творчески проекти, то това е добър знак. Това означава, че сте развързали правилно кармичния възел и енергията, която той е задържал преди, най-накрая тръгва в правилната посока. Простете на себе си и на онези, които някога са ви обидили, развържете кармичните си възли.

Деветият лунен ден е свързан с гърдите, чакрата Анахата, поради което потискащо усещане в гърдите е знак, че са се натрупали много проблеми и е необходимо да се обърнем към усвояването на духовната храна, към произхода, традициите на майката.

В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения. Жените трябва да бъдат много внимателни, тъй като мъжете в този ден са много податливи на агресия и необуздани сексуални желания.

Следва 10 лунен ден от 17:02ч на 26 септември до 17:39ч на 27 септември

Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и създаване на контакти. Това е семеен ден, добре е да сте със семейството и близките си.

10 слънчев ден – Не приемайте твърде сериозно живота в днешния ден. Контактите да се сведат до минимум. Подходящо за уединение, за релакс и самоанализ. Каквото може да се отложи го отложете. Това е най-добрият ден за почивка. Натрупвайте сили в спокойно релаксиращо състояние. Добре е хубаво да се наспите.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.