Астро: Ден на енергиен подем

Луната е в знак Овен до 20:35ч на 13 юли

В дните на Овена се усеща емоционално напрежение, действията са импулсивни, лесно възниква конфликтност. Старайте се да контролирате емоциите и да не изяснявате отношенията. Компромиси трудно се постигат. Действията стават по-резки. Липсва търпение. Важните въпроси, които изискват търпение и внимание е по-добре да бъдат отложени.

Старайте се да не се претоварвате физически повече от необходимото. Бъдете внимателни, пазете се от наранявания. Може да се появи главоболие. Не се препоръчват хирургически намеси в областта на главата, мозъка, очите, зъбите.

Доминиращ 21 лунен ден от 00:50ч на 12 юли до 01:12ч на13 юли

Символ на деня е Пегас. Силно енергиен ден. Енергията е мощна и подходяща за бързите дела. Удачен ден – всяка работата ще спори. В случай на нужда, може да разчитате на подкрепа. Подходящо време за вземане на отговорни решения, за активни действия, творчески подем и вдъхновение, един от най-творческите дни в лунния месец. Ще усетите енергиен подем.

21-ви лунен ден е активен, но не трябва тази активност да се свежда само до физически план. Физическите действия трябва да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, колективни духовни практики. Препоръчва се пътуване сред природата в приятелска компания. Извършените в 21 лунен ден благотворителни постъпки, няколко пъти увеличават благата карма.

Дадени обети и клетви имат голяма сила сега, за това не е желателно да се нарушават. Благоприятно е за колективно общуване. Не трябва да прекарвате дълго време в уединение. Бъдете по-близко до хората, до приятели, колеги. Хубаво е да си организирате любовни или приятелски срещи. Те ще преминат добре и ще донесат приятни вълнения.

В медицинско отношение денят е свързан с черния дроб и неговата функция. Не е добре, ако имате проблеми с него именно сега. Причините могат да бъдат както в излишното му натоварване, така и поради продължителна физическа и духовна пасивност. В случай на заболяване не се залежавайте много. Препоръчва се умерено хранене. Да се изключат мазни и месни храни. Добре е да включите в диетата си повече пресни плодове и зеленчуци, пресни сокове, да се ядат червени плодове, както и цвекло и моркови.

Подходящо е за обща семейна работа, за семейни разходки, за посещение на роднини, за прием на гости. Крайно нежелателно е да налагате на другите своето мнение, да се държите агресивно и да манипулирате околните.

Сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, иновативен.

Подстригването е благоприятно, тъй като ще донесе радост и успех. Ще се увеличи самоувереността ви, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.

Сънищата носят в себе си информация за това, какви вътрешни конфликти пречат да се изяви творческата ви личност. Към тълкуването също трябва да се приеме творчески подход, да не се приема всичко буквално. Образите е необходимо да осмислите. Доверете се на интуицията, която по време на съня ще се прояви като тих шепот.

24 слънчев ден – Много труден и критичен ден, който служи за проверка  силата на собствената вяра, на  съвестта и жизнените принципи. Благоприятен е за онези хора, чиято вяра е непоклатима, не се поддават на никакво изкушение.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.